Follow us

Deva Cassel | Η κόρη της Monica Belucci με το στιλ φορέματος που είναι ιδανικό για έναν ανοιξιάτικο γάμο

Πήραμε έμπνευση για μία stylish και κομψή εμφάνιση

Deva Cassel | Η κόρη της Monica Belucci με το στιλ φορέματος που είναι ιδανικό για έναν ανοιξιάτικο γάμο Splash News / Ideal Images

Από την στιγμή που θα λάβουμε ένα προσκλητήριο γάμου ένα από τα βασικά ζητήματα που μας απασχολεί είναι η επιλογή του outfit που θα επιλέξουμε έτσι ώστε να είμαστε κομψές αλλά και in style. Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια για αυτές τις περιστάσεις είναι τα φορέματα καθώς μας χαρίζουν άνεση, θηλυκότητα, κομψότητα αλλά και ευκολία καθώς δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε χρόνο προσπαθώντας να διαλέξουμε ποια κομμάτια θα συνδυάζονταν μεταξύ τους με μεγαλύτερη επιτυχία για την περίσταση.

Διαβάστε Επίσης

Έμπνευση για το one piece look που θέλουμε να φορέσουμε σε έναν γάμο μας έδωσε η Deva Cassel, η μεγαλύτερη κόρη της Monica Belucci και του Vincent Cassel η οποία έδωσε το παρών στο Pre Fall 2023 show του οίκου Dior όπου εντυπωσίασε με το total Dior look της. Πιο συγκεκριμένα η Deva Cassel φόρεσε ένα maxi silk dress με βολάν φούστα σε λαδί απόχρωση ενώ το look της ολοκλήρωσε με μαύρα πέδιλα και τσαντάκι στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα της.

Δες την εμφάνιση της

Deva Cassel

Ένα maxi ή midi φόρεμα με βολάν είναι ένα από τα πιο stylish κομμάτια αλλά και μία από τις πιο girly και ρομαντικές επιλογές που μπορείς να κάνεις για την εμφάνιση σου σε έναν γάμο. Συνδύασε ένα φόρεμα με βολάν με ένα oversized blazer για ένα πιο bold αποτέλεσμα ή με ένα denim jacket για ένα πιο "φρέσκο” look. Επέλεξε να ολοκληρώσεις το look σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα, όπως και η Deva, ή με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες για ένα πιο formal look όπως μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου flat mules ή loafers εάν προτεραιότητα σου είναι η stylish άνεση.

Φορέματα με βολάν που μπορείς να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Φόρεμα με βολάν, H&M

Εμπριμέ φόρεμα με βολάν, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ