Follow us

Νέος μήνας, ανανεωμένο στιλ | 5 στιλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να μοιάζεις με fashionista

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα ανανεώσουν το ανοιξιάτικο ντύσιμο.

anoixi Splash News / Ideal Image

Το στιλ είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση. Αφορά το σύνολο των ρούχων που μας κάνουν να νιώθουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και μας φτιάχνει τη διάθεση. Κάθε γυναίκα μάλιστα έχει το δικό της στιλ, το οποίο είναι τόσο μοναδικό όσο εκείνη. Παράλληλα όμως, υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την καθολική αποδοχή των fashionistas. Πρόκειται για μικρά και εύκολα στιλιστικά tips που έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν ένα look. Ποια είναι αυτά;

-1 Εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα διαχρονικό πανωφόρι, το οποίο όμως να είναι ιδανικό για τις street style εμφανίσεις σου, προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα denim blazer. Είναι κατάλληλο για τη θερμοκρασία της εποχής, ταιριάζει με τα πάντα, ενώ ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στο power dressing και το coolness.

-2 Σίγουρα, το τζιν παντελόνι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ωστόσο εξίσου πρακτικό είναι και το λευκό παντελόνι που πρωταγωνιστεί στη μόδα της άνοιξης. Φόρεσε το με έντονα και pastel χρώματα ή με εντυπωσιακά μοτίβα σε looks που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

-3 Ο συνδυασμός πουκάμισο με τζιν παντελόνι θα είναι πάντα ένα εύκολος τρόπος για να ντυθείς κομψά χωρίς προσπάθεια. Φρόντισε να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με μία τσάντα σε έντονο χρώμα, που θα προσθέσει έναν αέρα φρεσκάδας στο look.

-4 Επίσης, μην ξεχνάς την αξία των κοσμημάτων. Ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ προσθέτει λάμψη και προσωποποιεί το σύνολο.

-5 Ένας τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές στη θερμοκρασία της άνοιξης είναι να κάνεις layering. Τα it girls της μόδας όμως προτείνουν να ρίξεις στους ώμους σου μία ζακέτα, την οποία μπορείς να φορέσεις σε περίπτωση που κρυώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ