Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Η φούστα της είναι ιδανική για ανοιξιάτικα boho looks

Η φούστα που θα αναβαθμίσει τα ανοιξιάτικα looks σου

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαϊδη | Η φούστα της είναι ιδανική για boho ανοιξιάτικες εμφανίσεις Instagram@melina.nikolaidi

Η άνοιξη είναι η εποχή που θέλουμε να αισθανόμαστε ανάλαφρες και το τι θα φορέσουμε είναι ένας από τους τρόπους που μπορούμε να πετύχουμε αυτό το συναίσθημα με μεγαλύτερη ευκολία μέσω των looks που επιλέγουμε. Αναμφίβολα οι ανοιχτόχρωμες ή χρωματιστές αποχρώσεις στα σύνολα μας μεταβάλλουν ομαλά και άμεσα την χειμερινή μας διάθεση σε ανοιξιάτικη και φωτεινή όμως πέρα από τα χρώματα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε, σημαντικός παράγοντας για το carefree ανοιξιάτικο look που αναζητάμε, είναι το ύφασμα αλλά και το ίδιο το κομμάτι.

Πώς μπορούμε όμως μέσω του ντυσίματος μας να ανεβάσουμε και τη διάθεση μας και την όρεξη μας για εξορμήσεις; Το κομμάτι που υπόσχεται αυτή την αίσθηση αλλά και το στιλ είναι χωρίς αμφιβολία οι midi και οι maxi φούστες που εάν τις προτιμήσεις printed μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως ανοιξιάτικο boho αποτέλεσμα.

Την έμπνευση για να δημιουργήσουμε ένα girly boho outfit μας την έδωσε η Μελίνα Νικολαϊδη από φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία η Μελίνα Νικολαϊδη πόζαρε φορώντας μία μάξι φλοράλ φούστα με boho αέρα συνδυάζοντας την με ένα λευκό top με τιράντες και ταμπά δερμάτινη ζώνη.

Δες την εμφάνιση της

Το σύνολο της είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές και απογευματινές εξορμήσεις σου στην πόλη όσο και για τις πασχαλινές σου εξορμήσεις στη φύση. Ολοκλήρωσε το look με μία καμπαρντίνα ή μία πλεκτή ζακέτα σε ουδέτερη απόχρωση εάν η θερμοκρασία πέσει και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι κομψά sneakers εάν προτεραιότητα σου είναι η άνεση ή με ένα ζευγάρι flat mules ή loafers για ένα πιο stylish αποτέλεσμα.

Midi φούστα με φλοράλ print, Bershka

Εμπριμέ φούστα με βολάν, Zara

Midi φούστα με print, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ