Follow us

Πώς ανανέωσα τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μου με τη νέα συλλογή της Pink Woman

Η νέα συλλογή της Pink Woman συνδυάζει άψογα all time classic key items με τάσεις της άνοιξης.

Πώς ανανέωσα τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μου από τη νέα συλλογή της Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Σε μια μεταβατική εποχή όπως είναι η άνοιξη, οι περισσότερες γυναίκες νιώθουμε την ανάγκη για μια ανανέωση στο στιλ και επιπλέον στη διάθεση μας. Έντονα χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα, ανοιξιάτικα prints και νέες τάσεις της μόδας είναι κάποια από αυτά που ήθελα να εντάξω στην γκαρνταρόμπα μου έτσι ώστε να δημιουργώ καθημερινά κομψές και updated εμφανίσεις. Αυτό που γνώριζα πριν ξεκινήσω την αναζήτησή των νέων κομματιών στα οποία θα επένδυα, είναι το ότι έπρεπε να κάνω έξυπνες αγορές, συνδυάζοντας key items που συνδυάζονται επιτυχώς τόσο μεταξύ τους όσο και με αλλά staples της γκαρνταρόμπας μου.

Αυτά ακριβώς που έψαχνα και με το παραπάνω τα βρήκα στη νέα συλλογή της Pink Woman για την Άνοιξη 2023. Αρχικά, φρόντισα να επενδύσω σ' ένα all time classic twin set το οποίο αποτελείται από maxi φούστα με διάτρητες λεπτομέρειες και crop top με διάτρητες λεπτομέρειες και ανοιχτή πλάτη, ένα άκρως ρομαντικό και ανοιξιάτικο outfit που σίγουρα θα φορέσω στις πασχαλινές εμφανίσεις μου.

Πώς ανανέωσα τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μου με τη νέα συλλογή της Pink Woman

Κάτι ακόμα που έχω λατρέψει σε αυτό το twin set της Pink Woman - όπως και στο άλλο για το οποίο θα μιλήσω αμέσως μετά- είναι ότι μπορώ να συνδυάσω ξεχωριστά τη φούστα με ένα διαφορετικό top όπως και το λευκό crop top με διάτρητες λεπτομέρειες με το αγαπημένο μου denim παντελόνι για ένα φρέσκο casual look.

Courtey of Pink Woman

Το επόμενο twin set της νέας συλλογής το οποίο είναι στη λίστα των αγαπημένων μου αγορών είναι το two pieces λευκό λινό κοστούμι που αποτελείται από αμάνικο crop λινό γιλέκο με V ντεκολτέ και λινή ψηλομέση wide leg παντελόνα. Το σύνολο συνδυάζεται υπέροχα με κομμάτια γήινης και neutral απόχρωσης που βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα μου, όπως για παράδειγμα τα blazers μου και τα sneakers μου, και προσφέρεται για day to night εμφανίσεις από το γραφείο μέχρι τις απογευματινές μου βόλτες στην πόλη.

Courtey of Pink Woman

Πέρα από τις διαχρονικά κομψές αγορές των λευκών twin set κομματιών που επέλεξα από τη νέα συλλογή της Pink Woman, την προσοχή μου τράβηξαν και τα έντονα ανοιξιάτικα χρώματα των κομματιών με floral prints. Στην γκαρνταρόμπα μου υπήρχε έλλειψη από floral patterns και γι' αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω προσθέτοντας στη συλλογή must have ανοιξιάτικα κομμάτια με φλοράλ μοτίβα, τα οποία θα μπορώ να συνδυάσω εύκολα με basic items και αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μου.

Η ψηλόμεση midi floral φούστα με βολάν της νέας συλλογής της Pink Woman είναι ιδανική για τις ημέρες που θέλω να δημιουργήσω ένα άκρως ανοιξιάτικο look με ρομαντικό αέρα, αλλά και να νιώθω άνεση, κάτι που προσφέρει λόγω της χαλαρής εφαρμογής της. Μπορείς, επίσης, να συνδυαστεί εύκολα με λευκό crop top ή T-shirt και κομψά sneakers για ένα casual outfit για τις πρωινές μου εμφανίσεις είτε με top σε σκούρα απόχρωση και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή εσπαντρίγιες για μία casual απογευματινή/βραδινή εμφάνιση.

Courtey of Pink Woman

Από την άλλη, το ασπρόμαυρο maxi floral φόρεμα με cutout λεπτομέρειες στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος του, είναι η απόλυτη go to επιλογή μου για casual chic looks στις πρωινές περιπλανήσεις μου στην πόλη συνδυασμένο με ένα ζευγάρι sneakers, flat mules ή loafers, αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις μου συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα υποδήματα. Το συγκεκριμένο φόρεμα που δίνει την ευκολία να δημιουργήσω ολοκληρωμένα looks για να κάθε περίσταση και αποτελεί το stylish fashion item που χρειάζομαι για να νιώσω αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη.

Courtey of Pink Woman

Μία ακόμη επιλογή που ήδη έχω υπολογίσει να φορέσω στις πασχαλινές μου εμφανίσεις και είναι το mini λινό floral κρουαζέ φόρεμα σε λευκή και γαλάζια απόχρωση του οποίου τα μακριά έντονα μανίκια του όπως και ο γιακάς του, του προσδίδουν έναν classy stylish αέρα ενώ το μήκος, το print όπως και τα χρώματα του το καθιστούν ιδανικό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στο νησί.

Ανακάλυψε όλη την ανοιξιάτικη συλλογή της Pink Woman στα πάνω από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο eshop www.pinkwoman-fashion.com

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή της Pink Woman παρακάτω

Κροπ τοπ με διάτρητες λεπτομέρειες και ανοιχτή πλάτη, Pink Woman

Maxi φούστα με διάτρητες λεπτομέρειες, Pink Woman

Maxi φλοράλ φόρεμα με cut out λεπτομέρειες, Pink Woman

Midi φλοράλ φούστα με άνοιγμα, Pink Woman

Μίνι λινό φλοράλ φόρεμα, Pink Woman

Κροπ λινό γιλέκο, Pink Woman

Λινή wide leg παντελόνα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr