Follow us

Ετοιμάζεσαι για πασχαλινή εξόρμηση; Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο άνετο και κομψό travel look

Πώς θα ταξιδέψεις με στιλ σύμφωνα με τη Χριστίνα Μπόμπα;

chrismpo Instagram @chrismpo

Το Πάσχα, που είναι μία ανάσα μακριά μας, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε μία παύση στις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, διοργανώνοντας κάποια εξόρμηση. Εκτός από τον προορισμό, τη διαμονή και τις δραστηριότητες που θα κάνεις, αλλά και τα κομμάτια που θα τοποθετήσεις στη βαλίτσα, εξίσου σημαντικό είναι το look που θα δημιουργήσεις για το ταξίδι. Ποιο είναι το ζητούμενο; Να φορέσεις ένα άνετο και κομψό travel look, που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το ταξίδι σου. Ακριβώς ένα τέτοιο σύνολο φόρεσε πρόσφατα και η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης

Η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram κάποια stories που δείχνουν την ίδια και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη στο αεροδρόμιο. Για το ταξίδι τους, η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε ένα double denim σύνολο, συνδυάζοντας ένα baggy τζιν παντελόνι με ένα λευκό tank top και ένα τζιν μπουφάν σε oversized γραμμή. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά sneakers και ένα καπέλο jockey. Βέβαια, το αξεσουάρ που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι και η βαλίτσα που είναι μία δημιουργία του brand Alviero Martini 1a Classe.

Σε περίπτωση λοιπόν που πρόκειται να ταξιδέψεις σύντομα, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή ένα bottom σε loose γραμμή που σε κάνει να νιώθεις άνετα είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Συνδύασε το με ένα t-shirt και τζάκετ όπως το τζιν μπουφάν, το bomber τζάκετ ή ακόμα και η καμπαρντίνα σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο chic αποτέλεσμα. Τα άνετα παπούτσια όπως τα sneakers είναι επίσης αναπόσπαστο κομμάτι του travel look σου. Στη συνέχεια, μπορείς να το "στολίσεις” με αξεσουάρ όπως το καπέλο ή κάποιο διακριτικό κόσμημα.

Το travel look της Χριστίνας Μπόμπα

chrismpo

Get the Item

Βαλίτσα Alviero Martini 1a Classe
Βαλίτσα Alviero Martini 1a Classe

Θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ