Follow us

Αυτό είναι το αγαπημένο φόρεμα των Ελληνίδων celebrities από την H&M

Το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές πασχαλινές σου εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Το αγαπημένο φόρεμα των Ελληνίδων celebrities από την H&M Instagram@Jennytheona

Τα φορέματα με έντονα χρώματα πάντα κερδίζουν την προσοχή των γυναικών που εμπλουτίζουν τα looks τους με ανοιχτόχρωμες και χρωματιστές αποχρώσεις ενώ προτιμούνται τόσο στις βραδινές όσο και στις πρωινές εμφανίσεις. Ένα φόρεμα με έντονο χρώμα είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές για τις βραδινές μας βόλτες αλλά και για τις πασχαλινές μας εμφανίσεις.

Οι επιλογές που μας δίνουν οι φετινές τάσεις της σεζόν σε χρώματα και αποχρώσεις είναι πολλές και όλες άκρως ανοιξιάτικες. Μία απόχρωση που η επικράτηση της στο τοπίο των trends δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι αυτή του έντονου ανοιχτού κίτρινου που κάποιες φορές το συναντάμε και σε lime απόχρωση.

Όπως και να φορέσεις το έντονο κίτρινο ή το lime χρώμα αναμφίβολα το look σου δεν θα είναι ήπιων τόνων οπότε σημαντικό είναι να επιλέξεις ουδέτερα χρώματα στο υπόλοιπο σύνολο σου εάν ένα ήπιο αποτέλεσμα είναι αυτό που επιθυμείς. Εάν από την άλλη επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα bold outfit, ένα one piece, όπως ένα φόρεμα ή ένα jumpsuit, θα σε βοηθήσει να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία.

Δύο αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Τζένη Θεωνά φόρεσαν το χρώμα τάση της άνοιξης. Πιο συγκεκριμένα επέλεξαν το μίνι φόρεμα σε γραμμή Α με στρας της νέας συλλογής της Η&Μ. Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να συνδυάσει το συγκεκριμένο φόρεμα με μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες πλατφόρμες ενώ η Τζένη Θεωνά το συνδύασε με μπότες σε χρυσή μεταλλική απόχρωση δημιουργώντας ένα 60s ύφος.

Δες τις εμφανίσεις τους παρακάτω

Αυτό είναι το αγαπημένο φόρεμα των Ελληνίδων celebrities από την H&M

Βρες το φόρεμα από την Η&Μ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ