Follow us

Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά και άνετα sneakers για την άνοιξη στη νέα συλλογή της Renato Garini

Η SS23 συλλογή της Renato Garini αποτελείται από όλα τα must have sneakers που χρειάζεσαι στη συλλογή σου.

Renato Garini Courtesy of Renato Garini

Τα sneakers είναι οι πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου ντυσίματος και μία από τις πρώτες αγορές που πραγματοποιεί μία fashionista. Η νέα συλλογή της Renato Garini για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 κυκλοφόρησε την ιδανική στιγμή, δηλαδή τώρα που ξεκινάς το shopping σου. Ο βασικός leader της συλλογής είναι το χρώμα, που αποτυπώνεται σε sneakers, τα οποία ταιριάζουν με κάθε look και πρόκειται να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό σου.

Ανακαλύψαμε τα πιο κομψά και άνετα sneakers για την άνοιξη στη νέα συλλογή της Renato Garini

Η Renato Garini μάλιστα γνωρίζει καλά πως το στιλ είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και κάθε γυναίκα προσπαθεί να ανακαλύψει τα ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της. Κάπως έτσι, στη νέα συλλογή πρόκειται να βρεις διαφορετικά σχέδια σε sneakers, που ακολουθούν τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας και άλλα σχέδια που είναι διαχρονικά και πρόκειται να έχεις στη συλλογή σου για χρόνια. Ποιοι είναι όμως οι βασικοί γνώμονες της Renato Garini; Να δημιουργεί sneakers που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, πρακτικότητα και άνεση.

RENATO GARINI

Η SS23 συλλογή της Renato Garini

Η συλλογή της Renato Garini για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 αποτελείται από sneakers που θα ενθουσιάσουν κάθε fashion lover. Sleek sneakers που ταιριάζουν με τα πάντα και είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις, chunky sneakers που θα χαρίσουν χαρακτήρα σε κάθε look, αλλά και sneakers με minimal αισθητική για εσένα που αγαπάς τη διαχρονική κομψότητα. Σε περίπτωση που έχει θέσεις ως στόχο να εξελίξεις περισσότερο το στιλ σου, στη συλλογή της Renato Garini θα βρεις sneakers με εντυπωσιακές διχρωμίες και animal prints που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση. Όλα τα σχέδια της Renato Garini όμως έχουν ένα σημαντικό κοινό στοιχείο. Έχουν δημιουργηθεί από άριστης ποιότητας υλικά, ώστε να νιώθεις άνεση όσες ώρες κι αν τα φοράς, νιώθοντας η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σου.

RENATO GARINI
RENATO GARINI

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της Renato Garini για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ