Follow us

Οι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες που θα φορέσουμε τις ημέρες του Πάσχα

Οι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες που δεν θα αποχωριστούμε τις ημέρες του Πάσχα Splash News/ Ideal Images

Η άνοιξη είναι η εποχή η οποία μας προσκαλεί να υποδεχτούμε μία φωτεινότερη και πιο ανάλαφρη διάθεση η οποία όπως είναι φυσικό αντανακλάται και στις επιλογές που παίρνουμε όσον αφορά τα σύνολα για τις εμφανίσεις μας. Πέρα όμως από τα κομμάτια που επιλέγουμε να φορέσουμε, σημαντικός παράγοντας στην ανάλαφρη και ανοιξιάτικη προσέγγιση που θέλουμε να έχουμε στο στιλ και στη διάθεση μας είναι τα υποδήματα τα οποία θα επιλέξουμε.

Για την άνοιξη οι επιλογές είναι πολλές με αρκετές να μας προσφέρουν το "δροσερό” αποτέλεσμα που επιθυμούμε αλλά και την άνεση η οποία είναι απαραίτητη για να μην φαινόμαστε μόνο αλλά να αισθανόμαστε κιόλας οποιοδήποτε mood θέλουμε να εκφράσουμε. Μία από τις καλύτερες και πιο διαχρονικές επενδύσεις που μπορείς να κάνεις την άνοιξη είναι το να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες.

Οι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες είναι απόλυτα συνδεδεμένες με τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες καθώς κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα λόγω του ύψους που προσδίδουν ενώ το κομψό και all time classic σχέδιο της αναβαθμίζει εύκολα κάθε look μας. Ταιριάζουν απόλυτα σε casual σύνολα όσο και σε περισσότερο formal δίνοντας τους έναν effortless chic τόνο, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για τις πασχαλινές μας εμφανίσεις. Μπορείς να τις συνδυάσεις εύκολα με τα φορέματα σου, τις ολόσωμες φόρμες σου όπως και με παντελόνες όπως και με denim παντελόνια σε συνδυασμό είτε με cardigan ως πανωφόρι, blazer ή καμπαρντίνα.

Castañer Platform CARINA Ivory, IDIL

Corina μπεζ εσπαντρίγια, Tsakiris Mallas

Εσπαντρίγιες σε χακί απόχρωση, Haralas

Εσπαντρίγιες, Envie Shoes

Εσπαντρίγιες από καραβόπανο με σταυρωτό σχέδιο και τακούνι-πλατφόρμα, Marks&Spencer

Εσπαντρίγιες-πλατφόρμες, H&M

Δετά jean wedges, Stradivarius

Δετό παπούτσι πλατφόρμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ