Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου| Το total look της στο χρώμα τάση της άνοιξης

Το bold μονοχρωματικό σύνολο της παρουσιάστριας που θέλουμε να αντιγράψουμε

Νάνσυ Ζαμπέτογλου| Το total look της στο χρώμα τάση της άνοιξης Instagram@nancyzabetoglou

Η άνοιξη είναι αναμφίβολα η εποχή του χρόνου που ακόμα και οι μεγαλύτερες θαυμάστριες των neutral χρωμάτων θα εντάξουν στα σύνολα τους κάποιο έντονο χρώμα της χρωματικής παλέτας που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την αισθητική τους. Ένας από τους τρόπους που μπορούμε να εντάξουμε με αρμονία και κομψότητα κάποιο έντονο χρώμα είναι φορώντας ένα μονοχρωματικό σύνολο.

Τα μονοχρωματικά σύνολα ακόμα και εάν απαρτίζονται από έντονα χρώματα, καταφέρνουν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε αρμονικά looks τα οποία δεν χρειάζεται να εμπλουτίσουμε με αξεσουάρ ή κοσμήματα για ένα ολοκληρωμένο look. Ένα bold monochromatic outfit επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία επέλεξε ένα total look με ένα από τα χρώματα τάση της σεζόν: το κόκκινο.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε να σετάρει ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι με κόκκινο σατέν πουκάμισο. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν συμπλήρωσε κοσμήματα ή αξεσουάρ στο ανοιξιάτικο σύνολο της δημιουργώντας έτσι ένα bold και κομψό αποτέλεσμα.

Δες την εμφάνιση της

Εάν θέλεις να υιοθετήσεις την monochromatic τάση της σεζόν με έντονο χρώμα μπορείς να αντιγράψεις το σύνολο της παρουσιάστριας επιλέγοντας κομμάτια staples όπως είναι αυτά που επέλεξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Επέλεξε ένα πουκάμισο και ένα wide leg παντελόνι στην ίδια έντονη απόχρωση και συνδύασε το με ένα ζευγάρι κομψά λευκά sneakers ή με ψηλοτάκουνες γόβες για ένα formal look.

Παρακάτω τα κομμάτια για να υιοθετήσεις το look της

Φαρδύ πουκάμισο με κουμπιά, Mango

Ριχτό πουκάμισο σατινέ, Zara

Παντελόνι κιλότ με πιέτες, Pink Woman

Ψηλόμεσο κομψό παντελόνι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ