Follow us

Βρήκαμε το αγαπημένο πουκάμισο των Γαλλίδων στην Oysho | Θα το φορέσεις και το καλοκαίρι

Το λινό πουκάμισο από την Oysho που δεν θα σταματήσεις να φοράς.

Βρήκαμε το αγαπημένο πουκάμισο των Γαλλίδων στην Oysho Splash News / Ideal Image

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνε πως βρισκόμαστε ακόμα στην άνοιξη, ωστόσο εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι και ακόμα πιο συγκεκριμένα, την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Η προσοχή μας στρέφεται κυρίως σε ρούχα που είναι κομψά και κατάλληλα για την υψηλή θερμοκρασία που χαρακτηρίζει την εποχή. Κάνοντας λοιπόν, τη δική μας shopping έρευνα, ξεχωρίσαμε ένα πουκάμισο από τη νέα συλλογή της Oysho που θα είχε σίγουρα την έγκριση των Γαλλίδων fashionistas και είναι ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα λινό πουκάμισο σε ριγέ μοτίβο, το οποίο θα βρεις στην Oysho σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, δηλαδή ροζ, γαλάζιο και πράσινο. Πώς μπορείς να το φορέσεις; Με λευκό παντελόνι ή με τζιν, με ψηλόμεση παντελόνα ή με σαλοπέτα, με σορτ ή bermuda shorts, με κοστούμι ή cargo παντελόνι, ενώ αργότερα, δηλαδή στη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείς να το συνδυάσεις με το μαγιό σου. Οι Γαλλίδες fashionistas άλλωστε έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα εν λόγω διαχρονικά items που μπορούν να φορέσουν με διάφορους τρόπους.

Γιατί να επιλέξεις λινά ρούχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι;

Το λινό κατασκευάζεται από το φυτό λινάρι, το οποίο καλλιεργείται κυρίως για τις κλωστικές ίνες του. Είναι αέρινο και δροσερό, επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και είναι εξαιρετικά απορροφητικό. Ακριβώς αυτές οι ιδιότητες είναι που το καθιστούν ιδανικό για τους θερινούς μήνες, ενώ πλέον είναι συνώνυμο της ανεπιτήδευτης κομψότητας και του coolness. Πουκάμισα, φορέματα, σορτς, καφτάνια και παντελόνες από λινό ύφασμα πρόκειται να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σου.

Το αγαπημένο πουκάμισο των Γαλλίδων

Μακρυμάνικο πουκάμισο από 100% λινό Oysho

Μακρυμάνικο πουκάμισο από 100% λινό Oysho

Μακρυμάνικο πουκάμισο από 100% λινό Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ