Follow us

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο Coachella Festival και μας δίνουν έμπνευση για τα boho looks μας

Οι παιχνιδιάρικες boho εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο φετινό Coachella

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο Coachella Festival και μας δίνουν έμπνευση για τα boho looks μας Splash News / Ideal Images

Έπειτα από την επιστροφή των μουσικών φεστιβάλ μετά την περίοδο της πανδημίας, το Coachella επανήλθε πιο δυναμικά από ποτέ όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι καθώς οι εμφανίσεις που βλέπουμε μας θυμίζουν περισσότερο fashion event με boho dress code από ό,τι μουσικό event.

Το στιλ που επικρατεί εδώ και χρόνια στο φημισμένο φεστιβάλ είναι αναμφισβήτητα το boho look. Κάθε χρόνο ανάλογα με τις επικρατούσες τάσεις της μόδας, οι celebrities αναβαθμίζουν τις boho εμφανίσεις τους διαμορφώνοντας ανάλογα με αυτές τα σύνολα τους χωρίς όμως να χάνεται το boho στοιχείο.

Οι εμφανίσεις των celebrities που ξεχωρίσαμε:

Emma Roberts

Η ηθοποιός παρέμεινε πιστή στο boho dress code φορώντας ένα mini φόρεμα με fringes από την Η&Μ σε εκρού απόχρωση το οποίο συνδύασε με καφέ δερμάτινη cross body bag και καφέ cowboy boots.


Leni Klum

Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα cargo παντελόνι σε σκούρα λαδί απόχρωση το οποίο συνδύασε με triangle bikini top, jockey hat και oversized γυαλιά ηλίου.


Shay Mitchell

Η ηθοποιός επέλεξε ένα twin set που αποτελούταν από leather mini φούστα και αμάνικο top. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες δερμάτινες μπότες με ψηλό τακούνι.


Leonnie Hanne

Η influencer επέλεξε να φορέσει ένα sheer φλοράλ φόρεμα το οποίο συνδύασε με ταμπά suede μπότες και Chanel backpack σε έντονη φούξια απόχρωση.


Olivia Culpo

Το μοντέλο επέλεξε να δημιουργήσει μία boho total white look εμφάνιση με λευκή ασύμμετρη φούστα και λευκό bikini top. Το look της ολοκλήρωσε με sock boots σε γκρι απόχρωση και καπέλο.


Hailey Bieber

Το μοντέλο διατήρησε την 90s minimal επιρροή που βλέπουμε στις στιλιστικές της επιλογές στα street style looks της και στο Coachella. Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό tank top και χαμηλόμεσο denim παντελόνι σε loose γραμμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ