Follow us

Βερικοκί, κερασί, ηλεκτρίκ μπλε ή ροζ της πούδρας; Τα κοσμήματα που ήρθαν να γεμίσουν την ημέρα μας με χρώματα

Βρες το χρώμα που μιλάει στη ψυχή σου & μην το βγάλεις από πάνω σου 🎨

MissBloom TEAM
Courtesy of Prigipo Courtesy of Prigipo

Πριν λίγα χρόνια έτυχε να δω την ταινία του 1998 "Pleasantville” του Gary Ross, όπου δύο αδέρφια παγιδεύτηκαν στον ασπρόμαυρο κόσμο ενός sitcom του ‘50 και κατάφεραν ύστερα από αντιδράσεις των ασπρόμαυρων κατοίκων, να το μετατρέψουν σε έναν έγχρωμο και σύγχρονο κόσμο. Στην ερώτηση λοιπόν, "πώς θα ήταν ο δικός μας κόσμος αν δεν υπήρχαν τα χρώματα”, η απάντηση είναι πως σίγουρα θα ήταν διαφορετικός, μουντός και βαρετός. Τα χρώματα είναι μέρος της φύσης και χωρίς αυτά, τα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να προσελκύσουν επικονιαστές, τα ζώα δεν θα μπορούσαν να κρυφτούν μέσα στο τοπίο και να προστατευτούν από τους εχθρούς και η δική μας ψυχολογία θα βρισκόταν στα "πατώματα”.

Μπορεί κανείς να καταλάβει την επίδρασή τους πάνω μας από το πιο απλό: την επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ μας καθημερινά. Επιλέγουμε ποιες αποχρώσεις θα μας συνοδεύουν όλη τη μέρα από το πώς αισθανόμαστε εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή που ανοίξαμε την ντουλάπα μας, ενώ πολλοί επιλέγουμε ένα χρώμα γιατί ξέρουμε ότι θα αλλάξει τη διάθεσή μας. Και αυτό το κάνουμε όλοι, είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι. Και ο κόσμος της μόδας το ξέρει πολύ καλά αυτό, αφού κάθε χρόνο βγάζει νέα trending χρώματα που θα "μιλήσουν” στη ψυχή μας.

Δεν είναι τυχαίο που τα κοσμήματα με τον χαρακτηριστικό χρωματισμό στο εσωτερικό τους από τη συλλογή Palette του πολυαγαπημένου αθηναϊκού brand, PRIGIPO έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες. Μέσα σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ, ένα δαχτυλίδι που έχει διακοσμηθεί με τα χρώματα της σεζόν κρύβεται και ένα συναίσθημα ή μια εμπειρία μας, μια στιγμή μας που την είχαμε χρωματίσει με ένα μοναδικό χρώμα. Από τότε που κυκλοφόρησαν, τα Palette που πλέον είναι αναγνωρίσιμα από μακριά, κατάφεραν να γίνουν τα απόλυτα mood boosters μας και κάθε νέα σεζόν να περιμένουμε πώς και πώς τα νέα χρώματα της συλλογής.

Βερικοκί, κερασί, ηλεκτρίκ μπλε ή ροζ της πούδρας; Τα κοσμήματα που ήρθαν να γεμίσουν την ημέρα μας με χρώματα

Δες όλη την πολύχρωμη συλλογή εδώ

Τα νέα χρώματα Palette για την Άνοιξη/Καλοκαίρι είναι το κάτι άλλο και μπορούμε να πούμε ότι δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε ποιο από τα 8 θα χρωματίσει τις φετινές μας στιγμές. Το κερασί, το πορτοκαλί που ζουμερού μανταρινιού, το βερικοκί, το "σαπουνί” πράσινο, το βαθύ πράσινο που θυμίζει το πράσινο των μπουκαλιών του κρασιού, το ηλεκτρικ γαλάζιο, το λιλά της μυρτιάς ή ένα ροζ της πούδρας;

Το μωβ της μυρτιάς

Είναι το χρώμα της δημιουργικότητας, της θηλυκότητα, της πνευματικότητας. Το μωβ συνδυάζει τη σταθερότητα του μπλε και την ενέργεια του κόκκινου. Συμβολίζει τη δύναμη και την ικανότητα, τη δημιουργικότητα και τη φιλοδοξία. Είναι το χρώμα λουλουδιών της άνοιξης και ίσως ένα από τα αγαπημένα μας. Άλλωστε, το λιλά είναι το hero color της σεζόν.

Prigipo

Κάνε τον τέλειο συνδυασμό με τα χρώματα που σε εκφράζουν

Το ηλεκτρίκ γαλάζιο

Μπλε από μπλε διαφέρει. Άλλα συναισθήματα θα μας προκαλούσε ένα απαλό γαλάζιο και άλλα το πολύ ζωντανό ηλεκτρίκ γαλάζιο που επέλεξαν για τη φετινή συλλογή Palette. Το πιο ζωηρό γαλάζιο ήρθε να μας γεμίσει ενέργεια και ενθουσιασμό και να μας ανεβάσει διάθεση για δράση και για ζωή.

Prigipo

Αυτό το χρώμα το λατρέψαμε και σίγουρα θα το λατρέψεις και εσύ. Βρες το εδώ.

Το πράσινο των μπουκαλιών του κρασιού

Το πράσινο είναι το χρώμα της αρμονίας, της ισορροπίας και της νεότητας και πάντοτε θα μας μαγεύει. Το πράσινο της συλλογής Palette όμως, το αγαπάμε ένα τσικ περισσότερο, γιατί μας θυμίζει όλα εκείνα τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια που καθόμασταν με λίγους φίλους στο μπαλκόνι με παρέα ένα καλό κρασί και μερικά τυριά και τα λέγαμε μέχρι το πρωί.

prigipo

Πέρα από το κλασικό στρογγυλό σχήμα, το Prigipo δημιούργησε και πολλά πολλά νέα σχήματα, όπως αυτό που μοιάζει με φύλλο και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Το βερικοκί

Το βερικοκί πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που μόλις το βλέπουμε μας κατακλύζουν όμορφες εικόνες από τότε που ήμασταν παιδιά και τρώγαμε τρία-τρία τα βερίκοκα και μας φώναζε η γιαγιά ότι θα πονέσει η κοιλιά μας, αλλά και από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του καλοκαιριού. Κάπου ανάμεσα στο ροζ και το κίτρινο, αυτή η πορτοκαλί απόχρωση δίνει ενέργεια, χαρά και ζεστασιά και απλά τη λατρέψαμε.

Prigipo

Δες όλη την πολύχρωμη συλλογή εδώ.

Το "σαπουνί” πράσινο

Αυτό το χρώμα μυρίζει "καθαριότητα” και γαλήνη. Είναι το χρώμα της ηρεμίας και της ισορροπίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το πράσινο βρίσκεται ακριβώς στη μέση του χρωματικού φάσματος, εξισορροπώντας τις θερμούς τόνους με τις ψυχρές αποχρώσεις. Αν θέλουμε λοιπόν, φέτος να βρούμε τις ισορροπίες μας, αυτό είναι το χρώμα μας.

Courtesy of Prigipo

Αυτά τα δαχτυλίδια θα γίνουν σίγουρα τα αγαπημένα σου

Το κερασί

Το cherry red της συλλογή Palette του Prigipo μας θυμίζει το Viva Magenta, το χρώμα του 2023 σύμφωνα με το Pantone. Είναι γενναίο, δυνατό, έχει παλμό και προωθεί την αισιοδοξία και τη χαρά, όπως ανέφερε η Leatrice Eiseman, Executive Director of the Pantone Color Institute.

Courtesy of Prigipo

Το ζουμερό μανταρινί

Το έντονο πορτοκαλί βρίσκεται στην κορυφή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Είναι το χρώμα της ενέργειας, της ζωντάνιας και της αυτοπεποίθησης. Και παρόλο που μιλάμε για ένα χρώμα, κάθε φορά που το βλέπουμε νιώθουμε πώς μυρίζουμε όλα τα αρώματα από ανθισμένους κήπους με εσπεριδοειδή.

Courtesy of Prigipo

Βρες όλα τα κοσμήματα της φωτογραφίας εδώ

Το ροζ της πούδρας

Γλυκό όπως η τσιχλόφουσκα, το απαλό ροζ είναι από τα παστέλ χρώματα που μας ηρεμούν και μας κάνουν να νιώθουμε παιδιά. Είναι το χρώμα του ζαχαρωτού, που όμως το τελευταίο διάστημα από girlie έχει αναδειχθεί σε statement.

Prigipo

Γλυκό σαν ζαχαρωτό. Βρες το εδώ

Αν όμως, μας εκφράζουν περισσότερα από ένα χρώματα, εκτός από την επιλογή να πάρουμε πολλά διαφορετικά Palette και να κάνουμε το δικό μας mix & match στυλ, μπορούμε να πάρουμε ένα κόσμημα που τα έχει όλα από τη συλλογή Palette Extended.

Η ομάδα του Prigipo δημιούργησε τη συλλογή Palette Extended, στην οποία ένωσε τις top αποχρώσεις της σεζόν σε νέα σχέδια για να μας χαρίσει μερικά μικρά ουράνια τόξα για το λαιμό, τα αυτιά, τον καρπό και τα δάχτυλά μας που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Και τα κατάφεραν. Και τα λατρέψαμε. Και τα θέλουμε όλα.

Courtesy of Prigipo

Βρες όλες τις νέες αποχρώσεις της συλλογής Palette & Palette Extended εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ