Follow us

Βάσια Κωσταρά | Συνδύασε τις δύο πιο hot τάσεις της σεζόν

Το casual και cool ντύσιμο της σχεδιάστριας που αξίζει να αντιγράψεις

Βάσσια Κωσταρά | Συνδύασε τις δύο πιο hot τάσεις της σεζόν με τον πιο chic τρόπο Instagram@vassia_kostara

Φέτος την άνοιξη οι επικρατούσες τάσεις της μόδας είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες καθώς βλέπουμε τα κομμάτια, τα υφάσματα αλλά και τα χρώματα που είναι trends να πρωταγωνιστούν τόσο σαν βασικά items σε ένα σύνολο όσο και συνδυασμένα μεταξύ τους δημιουργώντας trendy αλλά και chic σύνολα.

Η πρώτη τάση που βλέπουμε να προτιμάται από τα αγαπημένα μας style icons είναι το denim trend, με τα denim κομμάτια να μας βοηθούν να δημιουργήσουμε σύνολα όχι μόνο ως bottom αλλά και ως top ενώ ακόμη μία τάση που μας προσδίδει ανανέωση στο στιλ μας είναι τα cargo παντελόνια τα οποία βλέπουμε φέτος να προτιμώνται τόσο για casual όσο και για formal περιστάσεις.

Ένα cool και stylish σύνολο δημιούργησε η Βάσια Κωσταρά η οποία μας ενέπνευσε για ένα elevated καθημερινό look συνδυάζοντας δύο από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν που είναι το denim και το cargo trend. Ο συνδυασμός στο outfit της Βάσιας Κωσταρά είναι ιδανικός για μία επίκαιρη αλλά και άνετη πρωινή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα η stylish σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό cargo παντελόνι το οποίο σέταρε με ένα denim top στράπλες σε γκρι σκούρα απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με γκρι ανοιχτόχρωμο oversized blazer, λευκά sneakers και μαύρο jockey hat.

Δες την εμφάνιση της

Βρες παρακάτω τα κομμάτια για να αντιγράψεις το look της.

Παντελόνι parachute, Mango

Top denim TRF σε στιλ κορσέ, Zara

90s Baggy High Cargo Jeans, H&M

Ντένιμ κοντό τοπ κορσέ με ξεβαμμένο εφέ, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ