Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | Η Μαρία Ολυμπία σου δείχνει το χρώμα που πρέπει να φορέσεις φέτος

Η ιδανική απόχρωση εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Καλεσμένη σε γάμο | Η Μαρία Ολυμπία σου δείχνει το χρώμα που πρέπει να φορέσεις φέτος Splash News / Ideal Images

Μπορεί η απλότητα των 90s να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής άνοιξης, στον αντίποδα όμως των trends που έχουν ξεχωρίσει είναι αδιαμφισβήτητα τα έντονα χρώματα που πρωταγωνιστούν σε κομμάτια που προσθέτουν το pop of color στοιχείο στην εμφάνιση μας είτε σε μονοχρωματικά σύνολα για chic και ταυτόχρονα bold εμφανίσεις. Ανάμεσα σε άλλα, το έντονο κόκκινο χρώμα πρωτοστατεί στις φετινές τάσεις της μόδας ξεχωρίζοντας λόγω του έντονου και stylish χαρακτήρα του.

Το hot red trend παρατηρούμε να προτιμούν πολλά από τα αγαπημένα μας fashion it girls όπως η Σοφία Καρβέλα αλλά και stylish royals όπως η Kate Middleton και η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ η οποία μας ενέπνευσε με την εμφάνιση της στον γάμο της Sofia Richie όπου επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε φλογερή κόκκινη απόχρωση.

Πιο συγκεκριμένα η style icon royal επέλεξε ένα maxi one shoulder φόρεμα με ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο και ανάλαφρη φούστα, του οίκου Christian Dior, έναν οίκο που προτιμά συχνά στις εμφανίσεις της. Το λαμπερό look της ολοκλήρωσε με κοσμήματα του οίκου Bulgari και μαύρο clutch με κόκκινες λεπτομέρειες, κομμάτι από τις τσάντες της συλλογής της με το brand Olympia Le-Tan Paris. Το κόκκινο κραγιόν της και το ίσιο sleek χτένισμα που επέλεξε συμπλήρωσαν τις λεπτομέρειες για την τελειοποίηση του συνόλου της.

Το χρώμα του συνόλου μας όταν είμαστε καλεσμένες σε έναν γάμο αυτή την εποχή είναι μία ιδιαίτερη υπόθεση καθώς το λευκό χρώμα είναι ήδη αποκλεισμένο ενώ οι ανοιξιάτικοι μήνες και η υψηλή θερμοκρασία μας αποτρέπουν από την επιλογή ενός σκουρόχρωμου outfit. Για αυτούς τους λόγους το να επιλέξεις ένα φόρεμα σε κόκκινη φλογερή απόχρωση είναι μία chic και ενημερωμένη επιλογή με βάση τις τάσεις της φετινής άνοιξης.

Συνδύασε το με αξεσουάρ σε μαύρη, λευκή ή nude απόχρωση και επέλεξε κοσμήματα χρυσού χρώματος για να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα όπου το φόρεμα σου και το χρώμα του θα είναι αυτά που θα προσδίδουν bold στοιχείο στο σύνολο σου.

Η Μαρία Ολυμπία μας έδωσε την έμπνευση και εμείς βρήκαμε φορέματα σε έντονο κόκκινο χρώμα σε προσιτές τιμές, για να δημιουργήσεις ένα λαμπερό outfit για την ιδιαίτερη περίσταση.

Midi ασύμμετρο φόρεμα, Zara

Μίνι φόρεμα με puffy μανίκια, Pink Woman

Φόρεμα λεπτομέρεια ζώνη, Mango

Φόρεμα μακρύ με βολάν στο τελείωμα Cherry, Ale

Σατέν φόρεμα-κομπινεζόν, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ