Follow us

Μελίνα Νικολαϊδη | Φόρεσε το bikini που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Το διαχρονικό swimwear look της

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαϊδη |  Φόρεσε το bikini που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα Instagram@melina.nikolaidi

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα στους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου όμως η ανεβασμένη θερμοκρασία μας κάνει ήδη να το σκεφτόμαστε ή να κανονίζουμε τις πρώτες μας βουτιές. Φυσικά πριν κάνουμε την πρώτη μας βουτιά η πρώτη σκέψη που μας έρχεται αυτόματα είναι το τι μαγιό θα φορέσουμε. Το αγαπημένο και απαραίτητο item του καλοκαιριού που συμβολίζει την ξεγνοιασιά, επαναπροσδιορίζεται κάθε σεζόν και βλέπουμε τις ανανεωμένες εκδοχές των τάσεων αλλά και των διαχρονικών κομματιών.

Όπως στα ρούχα έτσι και στα μαγιό υπάρχουν διαχρονικά και all time classic κομμάτια που κάθε χρόνο θα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες όποιες και αν είναι οι τάσεις. Στην κορυφή της λίστας με τα διαχρονικά swimwear κομμάτια θα βάζαμε αναμφίβολα το μαύρο bikini με triangle top.

Τη διαχρονική αυτή επιλογή για φέτος το καλοκαίρι μας υπενθύμισε η Μελίνα Νικολαϊδη η οποία σε πρόσφατη ανάρτηση της από εξόρμηση με τους φίλους της ποζάρει φορώντας ένα κλασικό μαύρο bikini με triangle top.

Δες την εμφάνιση της

Οι επιλογές στις γραμμές του bikini τόσο στο top όσο και στο bottom μέρος του ποικίλλουν έτσι ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπο σου περισσότερο αλλά και σε υποστηρίζει καλύτερα. Επίσης στην αγορά μπορείς να βρεις ανανεωμένες εκδοχές του κλασικού μαύρου bikini για ένα περισσότερο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Τρίγωνο Σουτιέν Μπικίνι με Μετακινούμενα Cups Casablanca, Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι με Κορδόνια και Ψαροκόκαλο Casablanca, Calzedonia

Halter bikini bra, Yamamay

Tanga bottom, Yamamay

Μαγιό Σουτιέν Τρίγωνο από Ανακυκλωμένο Ύφασμα Microfiber με Σούρες, Tezenis

Μαγιό Σλιπ δετό στο πλάϊ, Tezenis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ