Follow us

Αυτά είναι τα αγαπημένα παπούτσια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για κάθε ημέρα

Το ζευγάρι παπούτσια που θα ανανεώσει τις casual εμφανίσεις σου.

MissBloom TEAM
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε μία βραδινή φούστα που θα μπορούσες να τη φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε μία βραδινή έξοδο Instagram@nancyzabetoglou

Το να βρούμε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα εμπιστευόμαστε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις δεν είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς επιθυμούμε να μας προσφέρουν τόσο άνεση όσο και στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας. Και επίσης, να ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Τα τελευταία χρόνια τα sneakers είναι τα παπούτσια που πρωταγωνιστούν στις περισσότερες εμφανίσεις μας ειδικά εφόσον έχουν ενταχθεί στα street style looks που είναι ιδανικά, σχεδόν, για κάθε περίσταση.

Όποιες και αν είναι οι τάσεις, τα sneakers διατηρούν τη διαχρονικότητα τους και μπορούν να αναβαθμίσουν το σύνολο μας. Είναι άνετα και διατηρούν την κομψότητά τους. Τα sneakers είναι και τα αγαπημένα παπούτσια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για κάθε μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε σε ερώτηση follower της "ποιο είναι το αγαπημένο της ζευγάρι παπούτσια” αναρτώντας φωτογραφία στην οποία φοράει ένα ζευγάρι κομψά sneakers σε μαύρο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

"Στην καθημερινότητα μου θα με δεις να φοράω αυτά!” έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη λεζάντα της φωτογραφίας και εμείς καταλαβαίνουμε την προτίμηση της καθώς το κομψό ζευγάρι sneakers λόγω των ουδέτερων χρωμάτων του μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ανοιξιάτικα σύνολα μας. Είτε επιλέξεις looks με ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις είτε κάποιο outfit με έντονο χρώμα ή print, τα sneakers στα χρώματα που προτιμά η παρουσιάστρια είναι τέλεια επιλογή. Ο επόμενος λόγος που τα καθιστά ιδανικά για τις καθημερινές σου εμφανίσεις είναι το timeless και κομψό σχέδιο τους που θα ολοκληρώσει με φινέτσα το σύνολο σου.

Θα βρεις παρακάτω παρόμοια σχέδια με τα κομψά sneakers της Νάνσυς Ζαμπέτογλου:

Renato Garini sneakers, Tsakiris Mallas

Ugg sneakers Scape Lace, Haralas

Grand Court Cloudfoam comfort shoes, Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ