Follow us

Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αν είσαι λάτρης του minimal στιλ

Αν είσαι λάτρης του minimal στιλ αυτά είναι τα staples που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου

Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αν είσαι λάτρης του minimal στιλ Splash News / Ideal Images

Η ανυπομονησία για τα ανοιξιάτικα looks δεν περιορίζεται μόνο στις λάτρεις των εκκεντρικών συνόλων λόγω της ποικιλίας σε φρέσκα και λουλουδάτα μοτίβα, αλλά και στις λάτρεις των minimal looks. Οι minimal lovers δίνουν την ανοιξιάτικη νότα στην εμφάνιση τους με ανοιχτόχρωμα χρώματα, ελαφριά υφάσματα όπως και με λιγότερο layering δημιουργώντας έτσι το επιθυμητό "less is more” αποτέλεσμα.

Όταν μιλάμε για minimal looks, το σίγουρο είναι ότι τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο δίνοντας εύκολα και αβίαστα την επιλογή να τα σετάρουμε μεταξύ τους, καθώς ταιριάζουν σχεδόν όλα μεταξύ τους. Γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις, κλασικές και απλές γραμμές όπως και διακριτικά αξεσουάρ είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του minimal style, χαρακτηριστικά που διευκολύνουν σε ένα αρμονικό και chic mix&match.

Εάν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις ένα εκκεντρικό look δεν έχεις παρά να συνδυάσεις κάποιο από τα αγαπημένα minimal fashion items με ένα bold κομμάτι για ένα signature look. Παρακάτω παραθέτουμε ποια είναι τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις ή να φοράς συχνότερα εάν υπάρχουν στη συλλογή σου, εάν ένα απλό και φινετσάτο look είναι αυτό που προτιμάς στην καθημερινότητα σου.


Μία μαύρη βερμούδα είναι μία κομψή elevated εκδοχή του σορτς ενώ συνδυασμένη με ένα πουκάμισο σε ουδέτερη απόχρωση και loose γραμμή θα δημιουργήσει το επιθυμητό casual chic look.


Το denim trend της φετινής άνοιξης καθιστά την εποχή ιδανική για να επενδύσεις σε μία midi denim φούστα με την οποία μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις less is more σύνολα. Προτίμησε να την φορέσεις με ένα λευκό T-shirt και flats όπως loafers, mules, πέδιλα ή και κομψά sneakers.


Μία λευκή λινή παντελόνα είναι αναμφίβολα ένα από τα items που δεν θα αποχωριστείς τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς πέρα από το ότι μπορείς να την σετάρεις με τα περισσότερα fashion items της ντουλάπας σου, έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει το look σου χαρίζοντας του έξτρα στιλιστικούς πόντους.


Ένα denim jacket πρόκειται να σου χαρίσει ένα stylish και elevated στιλ είτε για την βραδινή είτε για την πρωινή σου έξοδο.


Ένα πουκάμισο σε γαλάζια απόχρωση είναι must have για μία time capsule wardrobe. Το γαλάζιο πουκάμισο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη χαρίζοντας σου ένα δροσερό και κομψό look όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ