Follow us

Ευγενία Σαμάρα | Το casual look της με cargo παντελόνι που θέλουμε να αντιγράψουμε

Πώς να φορέσεις το trend της άνοιξης στην καθημερινότητα σου

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμάρα | Το casual look της με ένα cargo παντελόνι που θέλουμε να αντιγράψουμε Instagram@eugeniasamara

Πέρα από την τάση των minimal 90s, βλέπουμε αρκετά χαρακτηριστικά της μόδας των 90s να επικρατούν στις ανοιξιάτικες τάσεις και να προσαρμόζονται τόσο με την εποχή όσο και με τα υπόλοιπα trends. Ένα 90s trend που έχει επανέλθει δυναμικά είναι το cargo παντελόνι.

Το cargo παντελόνι με την χαρακτηριστική άνετη γραμμή του όπως και με τις signature τσέπες του μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε looks για όλες τις ώρες της ημέρας με σωστό styling. Αυτή την εποχή μπορούμε να βρούμε πολλές εκδοχές του cargo παντελονιού καθώς το συναντάμε στα αγαπημένα μας fashion brands σε διαφορετικές γραμμές και υφάσματα ενώ όσο πλησιάζει το καλοκαίρι το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε street style looks και σε άλλες παραλλαγές όπως cargo φούστα ή φόρεμα.

Διαβάστε Επίσης

Το fashion item που ήρθε απευθείας από τα 90s, είναι ιδανικό για day to night casual εμφανίσεις καθώς έχει την ιδιότητα να μπορεί να αλλάξει εντελώς χαρακτήρα με σωστό styling. Φυσικά είναι ιδανικό για τις ημέρες που θέλουμε να είμαστε άνετες φορώντας ένα ενημερωμένο outfit, στην πόλη ή στις εξορμήσεις μας στη φύση.

Ένα casual look με cargo παντελόνι δημιούργησε η Ευγενία Σαμαρά και μας έδωσε έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε να συνδυάσει ένα cargo παντελόνι σε καμηλό απόχρωση το οποίο σέταρε με αμάνικο crop top σε ανοιχτή γκρι απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δες την εμφάνιση της

Για να δημιουργήσεις ένα αντίστοιχο casual look πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα cargo παντελόνι στη γραμμή, το ύφασμα αλλά και το χρώμα που σου ταιριάζει και σέταρε το με ένα crop top, tank top ή T-shirt, για ένα καθημερινό casual αποτέλεσμα. Φυσικά για να είσαι άνετη τα αγαπημένα σου sneakers είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το look.

Παντελόνι cargo limited edition, Zara

Παντελόνι cargo με κορδόνι, Bershka

Φαρδύ utility παντελόνι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ