Follow us

Τα παντελόνια με τα οποία μπορείς να αντικαταστήσεις το τζιν παντελόνι σου το καλοκαίρι

Οι πιο updated και κομψές επιλογές για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Τα παντελόνια που μπορείς να αντικαταστήσεις το τζιν παντελόνι σου το καλοκαίρι street style Splash News / Ideal Images

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αναζητάμε διαρκώς τα βασικά κομμάτια που θα μας χρειαστούν στις περιστάσεις που θα προκύψουν στην καθημερινότητα μας. Συνήθως το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό, είναι τα κομμάτια που θα επιλέξουμε ως bottom μέρος του συνόλου μας αφού ειδικά το καλοκαίρι, αυτό το μέρος είναι που μας προβληματίζει και περισσότερο καθώς αποτελεί μεγάλο κομμάτι του βασικού κορμού του look μας.

Ενώ οι επιλογές είναι πολλές για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία ποικιλία από σορτσάκια, φούστες αλλά και βερμούδες,σε κάποιες περιστάσεις αρμόζει περισσότερο, αλλά αισθανόμαστε και πιο άνετα, με το να φορέσουμε παντελόνι.

Χωρίς αμφιβολία ένα τζιν παντελόνι με cut outs σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση μπορεί να είναι από τα πρώτα που θα σου έρθουν στο μυαλό καθώς είναι το απόλυτο go to παντελόνι της κάθε γυναίκας για κάθε εποχή. Μπορεί το denim να πρωταγωνιστεί στις τάσεις της μόδας φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, οι επιλογές παρ' αυτά που διατίθενται μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα, με wide leg παντελόνες, λινά υφάσματα σε διάφορες γραμμές και σχέδια όπως και culotte σε διάφορα χρώματα.

Επένδυσε σε παντελόνια με άνετη γραμμή και ελαφριά υφάσματα για να παραμένεις δροσερή όπως και stylish σε κάθε περίσταση και ταίριαξε τα κομψά με T-shirt, crop top, tank top ή πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με flat ή με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σου.

Παντελόνι από σύμμεικτο λινό που στενεύει κάτω, H&M

Παντελόνι wide leg basic με λινό και λάστιχο στη μέση, Bershka

Παντελόνα πλισέ εμπριμέ Purple, ALE

Ρουστίκ παντελόνι παρεό, Pull&Bear

Χυτό παντελόνι με πιέτες, Stradivarius

Παντελόνι culotte λινό, Mango

Παντελόνι σατινέ με τσέπες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ