Follow us

Μαρία Ολυμπία | Πάρε έμπνευση για το look της αποφοίτησής σου από την εμφάνισή της όταν πήρε πτυχίο ο αδελφός της

Το ρομαντικό look της Μαρίας Ολυμπίας που θέλουμε να αντιγράψουμε

Μαρία Ολυμπία | Πάρε έμπνευση για το look της αποφοίτησής σου από την εμφάνισή της όταν πήρε πτυχίο ο αδελφός της Splash News / Ideal Images

Τη φετινή σεζόν οι τάσεις που κυριαρχούν μας προσφέρουν ευελιξία στα σύνολα που μπορούμε να δημιουργήσουμε καθώς εξυπηρετούν τόσο τις γυναίκες που προτιμούν ένα minimal ύφος στις εμφανίσεις τους όσο και εκείνες που επιθυμούν να δημιουργούν περισσότερο bold σύνολα. Μία από τις minimal τάσεις που επικρατούν αυτή την εποχή είναι η τάση του vanilla girl όπου τα λευκά και οι αποχρώσεις του αλλά και pal χρώματα της χρωματικής παλέτας όπως ροζ, γαλάζιο και λιλά, συνθέτουν τα looks μας δημιουργώντας ένα κομψό και ενίοτε ρομαντικό αποτέλεσμα.

Την τάση των λευκών και των pastel αποχρώσεων προτίμησε για την αποφοίτηση του Αχιλλέα Γλύξμπουργκ, η αδερφή του Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα maxi αμάνικο φόρεμα σε ροζ pal απόχρωση του brand Brock. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο δερμάτινο τσαντάκι του οίκου Gucci.

Μαρία Ολυμπία | Πάρε έμπνευση για το look της αποφοίτησής σου από την εμφάνισή της όταν πήρε πτυχίο ο αδελφός της
Instagram@pavlosgreece


Το φόρεμα που επέλεξε η Μαρία Ολυμπία είναι ιδανικό για να δώσεις το παρών σε μία αποφοίτηση με ένα κομψό και απολύτως κατάλληλο για την περίσταση outfit. Προτίμησε να ολοκληρώσεις το look σου με ουδέτερες, γήινες ή pal αποχρώσεις για ένα αρμονικό και φινετσάτο αποτέλεσμα.

Σατέν φόρεμα halterneck, H&M

Midi φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ