Follow us

Ο Λάκης Γαβαλάς σχεδιάζει για το Metaverse | Το digital wearable που θα σε περάσει στην εικονική πραγματικότητα με στιλ

Το ψηφιακό item που δημιούργησε ο πάντα ευρυματικός Λάκης Γαβαλάς για το νέο του brand TEMENO.

MissBloom TEAM
Temeno Lakis-Guy V Courtesy of Temeno

Με μια καινοτομία έγινε το launch της νέας capsule SS23 collection του πάντα ευρηματικού και πρωτοπόρου Λάκη Γαβαλά για το νέο του brand TEMENO. Ανάμεσα στις 11 νέες, genderless δημιουργίες του summer drop βρίσκεται και ένα ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο θα είναι διαθέσιμο και σε digital μορφή στο Metaverse και πιο συγκεκριμένα στη Decentraland, μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας, με περισσότερους από 300.000 ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Ο Λάκης Γαβαλάς σχεδιάζει για το Metaverse | Το digital wearable που θα σε περάσει στην εικονική πραγματικότητα με στιλ

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά τη Metaverse εβδομάδα μόδας, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων brands διεθνώς. Κατά τη διάρκειά της αγοράστηκαν περισσότερα από 7.000 εικονικά ρούχα συνολικής αξίας 77.000 δολαρίων.

Ο Λάκης Γαβαλάς και η TEMENO αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η τεχνολογία και στο πλαίσιο αυτό, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της εικονικής πραγματικότητας, ο co-founder και creative director του brand διεισδύει στην ψηφιακή μόδα. Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής και αγοράς του item από τη νέα συλλογή, μέσω avatar με τη μορφή και τα χαρακτηριστικά του.

Λάκης Γαβαλάς Metaverse

Μαζί με την καινοτομία του digital wearable και τη νέα πρωτόγνωρη, ψηφιακή εμπειρία που θα δώσει στους fashion lovers, η καλοκαιρινή κολεξιόν διαθέτει και νέα στοιχεία. Στην παλέτα της ΤΕΜΕΝΟ προστίθεται το μπεζ χρώμα, ενώ διατηρούνται οι γεωμετρίες στα ρούχα και φυσικά ο inclusive και sustainable χαρακτήρας τους.

TEMENO

Για τη νέα του κολεξιόν και τη μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο της μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς λέει στο MissBloom ότι: "Η διαδικασία δημιουργίας μόδας για τον ψηφιακό κόσμο, αν και γεμάτη προκλήσεις, είναι συναρπαστική. Πρόκειται για έναν νέο κόσμο, απαλλαγμένο από τα παραδοσιακά δεσμά. Αυτή η εμπειρία μας επιτρέπει να επανεξετάσουμε τους κανόνες, να επεκτείνουμε τα όρια και να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά μοναδικό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω αυτή την εξερεύνηση, για να μαθαίνω, να εξελίσσομαι και να δημιουργώ το ασυνήθιστο".

Από την πλευρά του, ο συνοδοιπόρος του Λάκη Γαβαλά, Guy Krief δηλώνει: "Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, η διαδικτυακή παρουσία μας, που ενσαρκώνεται από τα άβαταρ μας, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Μελέτες δείχνουν ότι ο χρόνος που σπαταλάται στο διαδίκτυο είναι περισσότερος από ποτέ. Ως ένα καινοτόμο brand, αναγνωρίζουμε αυτήν την αλλαγή και είμαστε ενθουσιασμένοι να εξερευνήσουμε νέες δημιουργικές σφαίρες στη μόδα μέσα στο metaverse. Δεν παραμένουμε απλώς ενημερωμένοι. Οραματιζόμαστε και διαμορφώνουμε το μέλλον της μόδας, συναντάμε τους πελάτες μας στον ψηφιακό κόσμο και συνεχώς ξεπερνάμε τα όρια του τι είναι δυνατό να γίνει".

TEMENO

Ανακάλυψε τη συλλογή ΤΕΜΕΝΟ εδώ

Δες την digital δημιουργία εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ