Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το καλοκαιρινό denim on denim look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το trend της σεζόν στην καλοκαιρινή του εκδοχή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το καλοκαιρινό denim on denim look της που θέλουμε να αντιγράψουμε Instagram@ilianapapageorgiou

Το denim trend που επικρατεί τη φετινή σεζόν το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τόσο στα street style looks των αγαπημένων μας fashion it girls όπως και ράφια των αγαπημένων μας fashion brands κάνοντας μας έτσι να καταλαβαίνουμε ότι η αγαπημένη τάση ήρθε για να μείνει. Και ενώ την άνοιξη είδαμε πολλές διαφορετικές εκδοχές του denim trend, φορέματα, παντελόνια, βερμούδες, φούστες, γιλέκα, jackets όπως και αξεσουάρ και παπούτσια είναι κάποια από τα κομμάτια που μπορούμε να βρούμε να διατίθενται στην αγορά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και stylish denim look.

Λόγω της ανεβασμένης θερμοκρασίας όπως είναι αναμενόμενο, ο τρόπος που επιλέγουμε να φορέσουμε ένα denim κομμάτι ή να δημιουργήσουμε ένα denim look μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Έναν από τους πιο stylish τρόπους για να εντάξουμε το denim on denim look σε αυτή την εποχή είναι το σύνολο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το οποίο πήραμε έμπνευση για έναν girly και ενημερωμένο τρόπο να φορέσουμε τα αγαπημένα τζιν κομμάτια μας.

Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα denim ψηλόμεσο σορτσάκι το οποίο συνδύασε με denim κορσέ. Το look της ολοκλήρωσε με denim jacket.

Το συγκεκριμένο σύνολο μπορείς να το αντιγράψεις φέρνοντας το στα μέτρα σου, επέλεξε το denim σορτς που σου ταιριάζει ή επέλεξε αντ'αυτού μία denim φούστα. Επίσης τα αξεσουάρ και τα υποδήματα που θα επιλέξεις θα δώσουν το στιλ και την αισθητική σου στο look. Φόρεσε τα με flat ή ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες, wedges ή ένα ζευγάρι κομψά sneakers για ένα casual look.

Ψηλόμεσο σορτς denim, Zara

Ντένιμ κοντό τοπ κορσέ με ξεβαμμένο εφέ, Bershka

Cropped μπουφάν, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ