Follow us

Αυτές είναι οι τσάντες που δεν θα αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι

Οι τσάντες που θα σε ταξιδέψουν στο Capri.

MissBloom TEAM
Αυτές είναι οι τσάντες που δεν θα αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι Courtesy of Carpisa

Χωρίς αμφιβολία τα ρούχα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας, αυτό όμως που κάνει τα looks μας να ξεχωρίζουν και εκφράζει την προσωπική μας αισθητική είναι τα αξεσουάρ. Ειδικά την εποχή του καλοκαιριού, τα αξεσουάρ είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητα αφού θα βάλουν την τελική πινελιά στο στιλ μας και θα μας συντροφεύσουν στις αποδράσεις μας. Ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο, αξεσουάρ που χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι είναι οι τσάντες με τις οποίες θα ολοκληρώσουμε και θα αναβαθμίσουμε τα σύνολα μας. Είτε είναι shopping bag είτε σακίδιο ή ένα clutch, οι τσάντες που επιλέγουμε να κρατήσουμε σε κάθε διαφορετική περίσταση είναι ιδιαίτερες καθώς γνωρίζουμε ότι η σωστή επιλογή τσάντας θα απογειώσει το look μας.

Αυτές είναι οι τσάντες που δεν θα αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι

Μία συλλογή με ...άρωμα Capri

Επειδή, λοιπόν, πάντα αναζητούμε κάτι μοναδικό, οι τσάντες στις οποίες επιλέξαμε να επενδύσουμε το φετινό καλοκαίρι είναι αυτές που ανακαλύψαμε στην capsule συλλογή από τσάντες και αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης της συνεργασίας της Carpisa με την ιστορική μάρκα αρωμάτων Carthusia. Η ξεχωριστή αυτή συλλογή είναι εμπνευσμένη από το διάσημο ιταλικό νησί Capri, ενώ σε όλα τα κομμάτια της συλλογής διακρίνουμε τα στοιχεία του νησιού. Η capsule συλλογή αποτελείται από δύο μοντέλα shopping bag ιδανικά για κάθε γούστο όπως και για να δημιουργήσεις το πιο δροσερό και αέρινο summer look.

Courtesy of Carpisa

Συγκεκριμένα, τα δύο μοντέλα που είναι εμπνευσμένα από την αύρα και τα αρώματα του Capri καλύπτουν όλα τα γούστα. Το πρώτο μοντέλο shopping bag είναι σε μπλε απόχρωση με λεμονάτο σχέδιο, ιδανικό για να συνδυαστεί τόσο με ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις στο σύνολο σου είτε με έντονους χρωματισμούς, ανάλογα με το στιλ σου. Το συγκεκριμένο μοντέλο της συλλογής μπορείς να το βρεις σε δύο διαφορετικά μεγέθη σε shopping bag γραμμή. Διατίθεται επίσης και σε σακίδιο, όπως και νεσεσέρ, για να καλύψει όλες τις ανάγκες του καλοκαιριού.

Courtesy of Carpisa

Το δεύτερο μοντέλο, που μπορείς επίσης να βρεις σε δύο διαφορετικά μεγέθη shopping bag, είναι εμπνευσμένο από τις διάσημες ομπρέλες των beach clubs του Capri, με λευκές και μπλε ρίγες, ενώ κυκλοφορούν και σε μία ακόμη εκρηκτική χρωματική έκδοση με λευκές και φούξια ρίγες. Το ριγέ σχέδιο και στις δύο αποχρώσεις του κυκλοφορεί επίσης σε σακίδιο για casual looks στην πόλη αλλά και στις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ κυκλοφορεί και σε νεσεσέρ και στις δύο αποχρώσεις, για να χωρέσεις τα καλλυντικά σου αλλά και τα απαραίτητα για την παραλία.

Courtesy of Carpisa

Εάν δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις από τη νέα ξεχωριστή συλλογή της Carpisa σε συνεργασία με την Carthusia, μπορείς να ξεκινήσεις με ένα από τα stylish σακίδια. Αγοράζοντας οποιοδήποτε σακίδιο της συλλογής θα πάρεις ως δώρο ένα δείγμα του αρώματος "Aria di Capri”, ένα υπέροχο άρωμα που μυρίζει θάλασσα, γαλάζιο ουρανό και φρέσκα λουλούδια, και θα σε ταξιδέψει στο Capri.

Courtesy of Carpisa

Η συνεργασία της Carpisa με την Carthusia αποτελεί μέρος της ευρύτερης Fatto ad Arte (Έργου Τέχνης) στρατηγικής της Carpisa. Η Carpisa εδώ και χρόνια προσβλέπει στη συνεργασία με ιταλικές εταιρίες που αναδεικνύουν την ιταλική τέχνη στις κορυφαίες μορφές έκφρασης της, ενώ συγκεκριμένα η συνεργασία με την Carthusia είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει από το σημείο πώλησης προς τον τελικό καταναλωτή με στόχο την εκτίμηση και τη διάδοση της ιταλικής αριστοτεχνίας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa.

Editor's picks

Σακίδιο πλάτης, Carpisa.

Νεσεσέρ, Carpisa.

Shopping bag small, Carpisa.

Shopping bag large, Carpisa.

Σακίδιο πλάτης, Carpisa.

Νεσεσέρ, Carpisa.

Shopping bag large, Carpisa.

Shopping bag small, Carpisa.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ