Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά | Το φόρεμα της είναι ιδανικό για κάθε βραδινή περίσταση

Το διαχρονικό και επίκαιρο φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε είδος στιλ

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά | Το φόρεμα της είναι ιδανικό για κάθε βραδινή περίσταση Instagram@mariettachrousala

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε τα κομμάτια στα οποία επενδύουμε να μπορούμε να τα φοράμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι για μία μόνο σεζόν. Κάποια κομμάτια όμως που μπορούν να χαρακτηριστούν διαχρονικά δεν τα βρίσκουμε πάντα σε ποικιλία στα fashion brands, τα βρίσκουμε όμως όταν επανέλθουν στις τάσεις σε μεγάλη γκάμα δίνοντας μας έτσι την επιλογή να διαλέξουμε αυτό το οποίο μας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό ακριβώς συνέβη και τη φετινή σεζόν με τα silk φορέματα τα οποία μπορούμε να βρούμε σε όλα τα μήκη, χρώματα αλλά και γραμμές ανάλογα με αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και στην αισθητική μας.

Για μία βραδινή περίσταση, είτε είναι ένα δείπνο, ένα party ή μία casual βραδινή βόλτα, ένα μαύρο silk dress είναι ιδανικό για να είσαι κομψή, updated όπως και πολύ θηλυκή. Κάτι ακόμα που καθιστά ένα σατέν φόρεμα ιδανικό για μία βραδινή περίσταση είναι η ικανότητα του να υποστηρίξει οποιοδήποτε ύφος θέλουμε να εκφράσουμε μέσω του συνόλου μας, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε με την κατάλληλη προσθήκη αξεσουάρ που ταιριάζουν στο στιλ μας, στη διάθεση που έχουμε αλλά και στην περίσταση.

Για μία επίσημη βραδινή περίσταση η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε ένα σατέν φόρεμα υπενθυμίζοντας μας την κομψότητα και την διαχρονικότητα που προσφέρει ένα μαύρο σατέν φόρεμα σε κάθε βραδινή περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε ένα maxi σατέν φόρεμα με ανοιχτή πλάτη σε μαύρο χρώμα. Το classy φόρεμα της συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσή απόχρωση και πράσινα μακριά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνιση της.

Φόρεμα μαύρο σατέν ασύμμετρο, Mango

Φόρεμα σατινέ σε στιλ lingerie, Zara

Σατέν φόρεμα με έναν ακάλυπτο ώμο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ