Follow us

Τα αγαπημένα μπικίνι των Ελληνίδων celebrities είναι εκείνα που αξίζει σίγουρα να έχεις στη συλλογή σου

Τα μπικίνι που πρωταγωνιστούν στα beach looks των Ελληνίδων celebrities.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Δίχως αμφιβολία, τα μαγιό είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Ανυπομονούμε να αγοράσουμε νέα σχέδια, κάθε φορά που ξεκινά η εν λόγω εποχή και εκείνα που όταν κι αν έχουμε στη συλλογή μας, ποτέ δεν είναι αρκετά. Μπικίνι ή ολόσωμα, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό μαγιό που θα την κάνει να απολαύσει στο έπακρο την χαλάρωση στην παραλία, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις φορώντας το. Έχοντας μόλις υποδεχτεί το καλοκαίρι λοιπόν, η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στα μαγιό και στα σχέδια που θα αποκτήσουμε. Σε περίπτωση μάλιστα που είσαι fan των μπικίνι, μερικά clicks στα προφίλ των Ελληνίδων celebrities στο Instagram πρόκειται να σε βοηθήσουν με τις αγορές σου.

Η Αθηνά Οικονομάκου με μαύρο μπικίνι

Για παράδειγμα, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως έχει επενδύσει σε ένα διαχρονικό μαγιό, δηλαδή σε ένα μαύρο μπικίνι. Θα το φοράς για χρόνια χωρίς να χάνει τη στιλιστική του αξία.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με floral μπικίνι

Για εμφανίσεις στην παραλία με έναν πιο girly χαρακτήρα, αξίζει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κλέλιας Ανδριολάτου που φόρεσε ένα floral μπικίνι στις αποχρώσεις του λιλά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εμπριμέ μπικίνι

Σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της στην παραλία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα εμπριμέ μπικίνι σε γραμμικό μοτίβο.

Η Βάσια Κωσταρά με μπικίνι σε έντονο χρώμα

Εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα μαγιό που θα αναδείξει το μαύρισμά του, τότε ένα μπικίνι σε έντονο χρώμα όπως αυτό το κίτρινο που φόρεσε η Βάσια Κωσταρά είναι σίγουρα must have.

Η Ευγενία Σαμαρά με μπικίνι σε γήινες αποχρώσεις

Μία εξίσου κομψή και διαχρονική επιλογή αντί για μαύρο μαγιό είναι το μπικίνι σε γήινες αποχρώσεις. Η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε ένα από τη νέα συλλογή της H&M που αξίζει την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ