Follow us

Το λευκό girly φόρεμα της Ελένης Βουλγαράκη είναι αυτό που δεν θα αποχωριστείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Το λευκό αέρινο φόρεμα της Ελένης Βουλγαράκη που θα επιλέγουμε ξανά και ξανά

MissBloom TEAM
Το λευκό girly φόρεμα της Ελένης Βουλγαράκη είναι αυτό που δεν θα αποχωριστείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές Instagram@voulgaraki_el

Οι ημέρες όπου συνυπολογίζουμε τα outfits των καλοκαιρινών μας διακοπών στις αγορές - επενδύσεις της σεζόν, έχουν επίσημα καταφτάσει. Πλέον οποιοδήποτε ενδιαφέρον street style look μας εμπνέει για τα σύνολα που θέλουμε να φορέσουμε στις πιο ξεχωριστές διακοπές της χρονιάς, τις καλοκαιρινές, κομμάτια και σύνολα τα οποία θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα πρώτα από όλα και στη συνέχεια θα μας βοηθήσουν ώστε να αναδείξουμε την πιο καλοκαιρινή και ανέμελη εκδοχή μας.

Τα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω ''summer carefree'' συναίσθημα, ποικίλλουν και διαφέρουν ανάλογα με το στιλ και την προσωπική σου αισθητική, κάποια κομμάτια όμως, όπως τα φορέματα, υπόσχονται μία καλοκαιρινή και θηλυκή εμφάνιση όποιο και αν είναι το στιλ σου. Ένα φόρεμα πέρα από το ότι μπορεί σου χαρίσει μία καλοκαιρινή εμφάνιση εύκολα και χωρίς προσπάθεια στο styling, είναι το ιδανικό staple το οποίο μπορείς να μεταμορφώσεις απόλυτα ανάλογα με την αισθητική και το στιλ σου. Μπορείς να φορέσεις ζώνη στη μέση, να επιλέξεις flat ή ψηλοτάκουνα παπούτσια, statement ή minimal αξεσουάρ, αλλάζοντας δραματικά κάθε φορά την τελική σου εμφάνιση.

Ένα φόρεμα το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να προσαρμοστεί στο στιλ της κάθε γυναίκας και θέλουμε οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών μας, είναι το φόρεμά από την Pink Woman που επέλεξε να φορέσει η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Δες την εμφάνιση της


Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε ένα midi λινό φόρεμα με cut out στην πλάτη σε λευκή απόχρωση από την Pink Woman, ένα φόρεμα που παρόλο που αυτή τη σεζόν είναι απόλυτα επίκαιρο, τόσο λόγω της τάσης που θέλει τα slip dresses στο προσκήνιο, όσο και λόγω της sexy cut out τάσης που βλέπουμε φέτος σε πολλά κομμάτια της αγοράς, είναι ταυτόχρονα απόλυτα διαχρονικό.

Το φόρεμα από την Pink Woman

Το λευκό girly φόρεμα της Ελένης Βουλγαράκη είναι αυτό που δεν θα αποχωριστείς στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Midi λινό φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ