Follow us

Πώς θα βάλεις το μαύρο φόρεμα το καλοκαίρι για να δείχνεις υπέρκομψη

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται η έμπνευσή σου!

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη μας εμπνέει για το πως να φορέσουμε ένα μαύρο φόρεμα το καλοκαίρι NDP Photo Agency

Τα μαύρα φορέματα είναι μία ειδική κατηγορία στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Είναι το φόρεμα που θα επιλέξουμε στις περισσότερες περιστάσεις και που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες όποιο και αν είναι το dress code. Είναι το φόρεμα που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί έως το βράδυ και με διαφορετικό styling να φαίνεται σαν να φοράμε κάτι διαφορετικό.

Κάτι ακόμα που κάνει ένα μαύρο φόρεμα τόσο ξεχωριστό είναι το ότι με τη βοήθεια του μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και διαχρονικά σύνολα με εύκολο τρόπο. Όποια γραμμή, μήκος αλλά και στιλ, έχει το μαύρο φόρεμα που θα επιλέξεις, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα styling tips που μπορείς να λάβεις υπόψιν σου έτσι ώστε να διασφαλίσεις ότι το outfit σου είναι timeless.

Σημαντικό και κύριο ρόλο παίζουν τα χρώματα της χρωματικής παλέτας που θα επιλέξεις να συνδυάσεις με το μαύρο φόρεμά σου. Ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ, ταμπά, καφέ, χακί, ανοιχτό γκρι και άσπρο είναι κάποιες από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να διαλέξεις. Κάτι ακόμα στο οποίο αξίζει να δώσεις προσοχή είναι να φροντίσεις να μην επιβαρύνεις το look σου με έντονα αξεσουάρ ή κοσμήματα, δίνοντας έτσι ένα περισσότερο διαχρονικό και μίνιμαλ ύφος.

Για τον κομψό και διαχρονικό τρόπο που μπορούμε να φορέσουμε ένα μαύρο φόρεμα το καλοκαίρι μας έδωσε έμπνευση πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε μαύρο χρώμα και loose γραμμή στο μέρος της φούστας. Το κομψό φόρεμά της συνδύασε με μαύρες slingback pointy γόβες και τσαντάκι χειρός σε ταμπά απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Πώς θα βάλεις το μαύρο φόρεμα το καλοκαίρι για να δείχνεις υπέρκομψη

Φόρεμα κρουαζέ με φιόγκο, Mango

Midi φόρεμα με έναν ώμο και γυαλιστερή όψη, Pink Woman

Midi φόρεμα με λινό ύφασμα, Zara

Στράπλες φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ