Follow us

Vacation Ready | 3 tips για να πάρεις μαζί σου όσα χρειάζεσαι (κι ακόμα παραπάνω) σε μία μόνο βαλίτσα

Ξέρω ακριβώς πως να κάνω το ταξίδι μου στη Σαντορίνη ακόμα πιο απολαυστικό.

Bag Stories Βασίλης Μαντάς

Λίγο η γραφική καλντέρα, λίγο το ινσταγκραμικό ηλιοβασίλεμα, τα διάσημα beach bars, οι όμορφες παραλίες και οι θέες, που θυμίζουν καρτ ποστάλ, φέτος αποφάσισα να επισκεφθώ για τρίτη φορά την Σαντορίνη. Αυτή τη φορά όμως γνωρίζοντας ακριβώς τι πρόκειται να κάνω στο νησί, πακέταρα σαν pro έτσι ώστε να πάρω μαζί μου μία μόνο βαλίτσα. Αν δυσκολεύεσαι κι εσύ όταν ετοιμάζεις τα πράγματα για τις διακοπές, ιδού οι συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πακετάρισμα παιχνιδάκι:

1. Επίλεξε τις σωστές αποσκευές

Vacation Ready | 3 tips για να πάρεις μαζί σου όσα χρειάζεσαι (κι ακόμα παραπάνω) σε μία μόνο βαλίτσα

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να επιλέξεις τη σωστή αποσκευή. Εγώ στράφηκα χωρίς δεύτερη σκέψη στο κατάστημα Bag Stories, αφού στις συλλογές του βρίσκω πάντα μια πλήρη σειρά επώνυμων ειδών ταξιδιού, όπως Delsey, Porsche Design, Kipling, Bric’s, BG Berlin και Cabin Zero, που μου εξασφαλίζουν ότι θα φτάνω πάντα στον προορισμό μου με ασφάλεια, άνεση και κομψότητα.

Bag Stories

Αυτή τη φορά, καθώς πρόκειται να επισκεφθώ ένα από τα πιο glam νησιά των Κυκλάδων, η κομψότητα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο στο τι τελικά θα επιλέξω. Ύστερα από πολλή σκέψη, κατέληξα στη σειρά Moncey Angora της Delsey, που απέπνεει ανεπιτήδευτη κομψότητα και class. Πιο συγκεκριμένα επέλεξα τη μικρή βαλίτσα, η οποία έχει το ιδανικό μέγεθος για την καμπίνα του αεροπλάνου, ενώ τα τέσσερα ροδάκια της διασφαλίζουν ότι θα μπορώ να κινούμαι άνετα στο αεροδρόμιο χωρίς να "παλεύω" μαζί της, όπως έχω κάνει στο παρελθόν με άλλες βαλίτσες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο για να διασφαλίζεται μέγιστη ανθεκτικότητα και επιπλέον χώρος, ενώ έχει και κλειδαριά με συνδυασμό TSA για να είμαι σίγουρη πως τα κοσμήματα και τα bikinis μου θα είναι ασφαλή.

Bag Stories

Από την σειρά Chatelet Air Angora επέλεξα την τσάντα ταξιδίου, η οποία συνδυάζει καινοτομία και στιλ. Για εμένα, αυτή η τσάντα έχει το τέλειο μέγεθος για να βάλω μέσα όλα τα beach essentials μου, αλλά κι εκείνα που θα χρειαστώ πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου, όπως ταξιδιωτικά έγγραφα, κινητό, φορτιστές και σνακ. Μεγάλο της plus είναι ότι προσαρμόζεται τέλεια στη βαλίτσα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να την κουβαλάω στον ώμο και να κουράζομαι όσο περιμένω στην ουρά για την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

2. Οργάνωσε τα πάντα σε packing cubes

Σαν σωστή fashionista σκοπεύω να βγάλω πολλές φωτογραφίες στην καλντέρα και τις όμορφες παραλίες της Σαντορίνης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πάρω σίγουρα περισσότερα από τα outfits που πραγματικά χρειάζομαι. 'Εχω βρει όμως τον τρόπο να τα οργανώνω όλα έτσι ώστε να χωράνε ακόμα και στην πιο μιρκή βαλίτσα καμπίνας. Το μυστικό μου; Τα packing cubes.

Πρόκειται για ειδικές υφασμάτινες θήκες στις οποίες μπορείς να οργανώσεις τα ρούχα, τα μαγιό, τα αξεσουάρ, τα εσώρουχα και τα παπούτσια σου έτσι ώστε να χωρούν τέλεια στη βάλιτσα και να εξοικονομείς χώρο, αλλά και να μην επικρατεί το απόλυτο χάος κάθε φορά που ψάχνεις ένα ρούχο.

3. Be smart

Αν είσαι σαν κι εμένα, τότε σίγουρα θα θέλεις να πάρεις μαζί σου όσο περισσότερα πράγματα μπορείς έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για κάθε πιθανό σενάριο. Για να εξοικονομήσεις χώρο στη βαλίτσα σου, σκέψου έξυπνα και πάρε μαζί σου κομμάτια, που μπορείς να φορέσεις πολλές φορές με διαφορετικούς τρόπους: ένα kimono που μπορείς να φορέσεις σαν swimsuit cover-up, αλλά και στο beach bar, ένα μαγιό που μπορείς να φορέσεις και σαν crop top κλπ.

Όσον αφορά τα καλλυντικά σου, επίλεξε προϊόντα σε travel size μέγεθος, αλλά και multi-tasking προϊόντα για να γλιτώσεις χώρο και πάρε μαζί σου ένα texturizing spray που θα σε βοηθήσει να "αγκαλιάσεις" τη φυσική υφή των μαλλιών σου όσο θα βρίσκεσαι στις διακοπές έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πάρεις μαζί σου πρέσα ισιώματος, σεσουάρ κλπ.

Στο είπα, το' χω με το packing! Γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι και ξεκινάει από τα Bag Stories.

info
Ανακάλυψε όλη τη συλλογή αποσκευών στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα που μπορείς να βρεις εδώ.
Facebook: www.facebook.com/bagstoriesgr
Ιnstagram: www.instagram.com/bag__stories/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ