Follow us

Πώς να φορέσεις το denim παντελόνι σου το καλοκαίρι | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε τον ιδανικό τρόπο

Ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις το denim παντελόνι σου φέτος το καλοκαίρι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας το οποίο έχει να μας προσφέρει ατελείωτη ποικιλία πιθανών συνδυασμών και διαφορετικών συνόλων, αδιαμφισβήτητα το staple αυτό θα ήταν το denim παντελόνι. Το διαχρονικό denim παντελόνι μας συντροφεύει κάθε σεζόν της χρονιάς όπως και σε κάθε τάση που ο κόσμος της μόδας προτείνει. Οποίες και αν είναι οι τάσεις, το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι είναι πάντα η ιδανική επιλογή τόσο για να προσαρμόσουμε μια τάση στα "μέτρα μας" όσο και για να μας λύσει τα χέρια σε οποιαδήποτε περίσταση και αν στραφούμε σε αυτό.

Ένα denim παντελόνι όμως, πέρα από την δυνατότητα του να μεταμορφώνει το σύνολο μας εύκολα σε οποίο στιλ και αν θελήσουμε, μπορεί να αναδειχθεί στο ιδανικό bottom για να δημιουργήσουμε casual minimal looks. Ένα από τα βασικότερα tips που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου για να δημιουργήσεις ένα minimal look με ένα τζιν bottom είναι οι αποχρώσεις όπως και τα κομμάτια με τα οποία θα το συνδυάσεις. Επέλεξε κομμάτια σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις όπως λευκό, μαύρο, γκρι, navy blue, κυπαρισσί, χακί και μπεζ, είναι κάποιες από τις επιλογές.

Πέρα από τις αποχρώσεις που θα επιλέξεις για το σύνολο σου, σημαντικό για να δημιουργήσεις ένα minimal look είναι να δώσεις προσοχή στα ίδια τα items, ιδανικό θα ήταν να συνδυάσεις το denim παντελόνι σου με ένα άλλο staple της γκαρνταρόμπας σου, όπως με ένα πουκάμισο. Την έμπνευση για το κομψό minimal look μας την έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα bootcut denim παντελόνι και να το συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο. Το κομψό και διαχρονικό σύνολο της ολοκλήρωσε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και σκούρα denim tote bag.

Δες την εμφάνιση της

Πώς να φορέσεις το denim παντελόνι σου το καλοκαίρι | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε τον ιδανικό τρόπο

Λινό πουκάμισο με ασύμμετρο κάτω μέρος, Zara

Vintage Mom Fit Jeans, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ