Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Φόρεσε τη φούστα τάση της σεζόν με τον πιο ρομαντικό τρόπο

Η ρομαντική και girly εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου | Φόρεσε τη φούστα τάση της σεζόν με τον πιο ρομαντικό τρόπο Ελένη Κρεμαστού

Οι φετινές τάσεις της σεζόν θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς αμφιβολία πως μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε μοναδικό στιλ της κάθε γυναίκας, με το denim trend να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις που κυριαρχούν για φέτος. Κάποια από αυτά που κάνουν το denim trend τόσο δημοφιλές και αγαπημένο είναι η ευελιξία που τα denim κομμάτια προσφέρουν στο styling, δίνοντας την επιλογή να δώσουμε στο look μας το ύφος που θέλουμε κάθε φορά. Ένας ακόμη λόγος είναι η ποικιλία denim κομματιών που μπορούμε να βρούμε στην αγορά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το outfit που μας εκφράζει.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και κυρίαρχα denim κομμάτια που ξεχώρισαν από το denim on denim trend είναι αναμφίβολα οι denim φούστες. Και ενώ μπορεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι να προτιμούσαμε μία mini denim φούστα είτε για μία casual έξοδο μας είτε για ένα girly beachwear look, η φετινή denim τάση προτείνει τις maxi ή midi denim φούστες να παίρνουν τα ηνία του καλοκαιρινού styling.

Με μία denim φούστα σε midi ή maxi μήκος μπορείς να δημιουργήσεις minimal, statement όπως και girly looks αρκεί να επιλέξεις τα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ για να τη συνδυάσεις. Για ένα απόλυτα ρομαντικό και girly look πήραμε έμπνευση από πρόσφατη εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney "Στο Στοιχείο Τους”, όπου δανείζει τη φωνή της στην Φλόγα.

Για την πρεμιέρα της ταινίας "Στο Στοιχείο Τους”, η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε έναν πολύ girly και ρομαντικό τρόπο για να φορέσει μία midi denim φούστα. Επέλεξε μία μπλούζα σε ροζ απόχρωση με λευκό πουά μοτίβο ενώ το look της ολοκλήρωσε με καουμπόικες μπότες σε φούξια απόχρωση και ροζ τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνιση της

Κλέλια Ανδριολάτου | Φόρεσε τη φούστα τάση της σεζόν με τον πιο ρομαντικό τρόπο

Midi φούστα denim με σκίσιμο, Zara

Τζιν φούστα μακριά, Bershka

Τζιν φούστα με σκίσιμο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ