Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν αυτό το brand για τα πιο vibrant looks του καλοκαιριού

Τα κομμάτια με τα οποία θα εξασφαλίσεις stylish και fun εμφανισεις για το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν αυτό το brand για τα πιο vibrant looks του καλοκαιριού Instagram

Το καλοκαίρι το ντύσιμο γίνεται πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Τα χρώματα και τα μοτίβα αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή, στα looks κυριαρχεί ο bold χαρακτήρας, οι τολμηρές και eccentric πινελιές κάνουν πιο έντονα αισθητή την παρουσία του στο στιλ. Από την άλλη, καλοκαίρι σημαίνει επίσης ουδέτεροι και ρομαντικοί τόνοι, που συνδυάζονται με τη lounge και relaxed ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, και αποπνέουν ένα αμέριμνο ρομαντισμό που ταιριάζει στα ηλιοβασιλέματα και τις χαλαρές καλοκαιρινές βραδιές.

Οι Ελληνίδες celebrities δεν απέχουν καθόλου απ' αυτές τις προσεγγίσεις στο καλοκαιρινό τους στιλ και για το καλοκαίρι 2023 στρέφουν το ενδιαφέρον τους σ' ένα brand που έχει καταφέρει να κάνει τον εκκεντρικό και vibrant χαρακτήρα του Λονδίνου διάσημο, και must, σ' όλο τον πλανήτη. Ο λόγος για την Kurt Geiger, το πρωτοπόρο brand με αξεσουάρ και παπούτσια, που για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2023, δίνει έμφαση σε δυο κατευθύνσεις: μία πιο έντονη, που φωνάζει "some like it hot", και επικεντρώνεται στην πολυχρωμία, και μία πιο ρομαντική που αναδεικνύει τους παστέλ τόνους.

Η συλλογή Kurt Geiger για το Καλοκαίρι 2023: Εδώ θα βρεις ό,τι ταιριάζει στη διάθεσή σου

Με έδρα της το Λονδίνο, η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια, το 1963, και πήρε το όνομά της από τον αυστριακό ιδρυτή της, Kurt Geiger. Σήμερα, το brand έχει μία ισχυρή παρουσία στην αγορά, εξάγοντας διεθνώς το μοναδικό, ανεξάρτητο και απελευθερωτικό στιλ του Λονδίνου. Η fashion κοινότητα της Kurt Geiger έχει ως αξίες τη συμπεριληπτικότητα, τη διαφορετικότητα και κυρίως την καλοσύνη, και τις αξίες αυτές μεταλαμπαδεύει μέσα από τα σχέδια και τις συλλογές της που χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα και statement κομμάτια όπως το iconic Rainbow print.

Για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2023, όπως ήδη αναφέραμε, το brand ακολουθεί δύο κατευθύνσεις στις προτάσεις τους, μία πιο bold και μία πιο ρομαντική. Στην πρώτη κατεύθυνση, κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, οι μεταλλικοί τόνοι, τα floral και scarf prints που υμνούν τη ζωντάνια του Λονδίνου, ενώ στη δεύτερη πρωταγωνιστούν οι παστέλ αποχρώσεις μέσα από sugar sweet χρώματα. Οι υφές παραμένουν fun και light, ενώ στη συλλογή παρουσιάζεται το νέο tweed και το crochet σε παπούτσια και τσάντες.

H iconic statement σειρά Rainbow του Kurt Geiger παραμένει σημείο αναφοράς και στη συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2023, ενώ το δίπολο των χρωματικών αποχρώσεων εμφανίζεται και στη staple "Kensington" σειρά, με τις τσάντες και τα παπούτσια να παρουσιάζονται σε παλ μεταλλικούς ή εντόνους θερμούς τόνους που θυμίζουν λονδρέζικο ηλιοβασίλεμα. Η σειρά περιλαμβάνει την "Southbank" tote που θα γίνει το go-to αξεσουάρ των καλοκαιρινών σου εμφανίσεων.

Ποια κομμάτια Kurt Geiger επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για το φετινό καλοκαίρι;

Οι Ελληνίδες celebrities έχουν αγαπήσει τις συλλογές της Kurt Geiger και συχνά θα τις δεις να ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους με αξεσουάρ και παπούτσια από αυτές. Φέτος το καλοκαίρι, στράφηκαν και στη συλλογή με μαγιό που λανσάρει για πρώτη φορά το brand. Η σειρά αποτελείται από ολόσωμα, μπικίνι, και cover -ups σε έντονα χρώματα, iconic Rainbow και Evil eye prints, τα οποία θα γίνουν απαραίτητα στα beach looks σου, ιδίως αν θες να ξεχωρίσεις στην παραλία.

Ξεκινώντας από τα μαγιό, που συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον μας καθώς οι εξορμήσεις στη θάλασσα έχουν ξεκινήσει και οι διακοπές πλησιάζουν, θα σταθούμε στις επιλογές της Μαίρη Βιτινάρος, της Ραφαέλας Ψαρρού και της Όλγας Ντάλλα. Το μοντέλο Μαίρη Βιτινάρος που γνωρίσαμε ως instructor στο GNTM επέλεξε ένα μπικίνι Kurt Geiger με floral και abstract μοτίβα σε παστέλ τόνους, το οποίο ολοκλήρωσε με pink bucket hat και Μini Κensington flap τσάντα δημιουργώντας ένα μοναδικό look παραλίας που εξισορροπεί άριστα θηλυκότητα, fun και κομψότητα.

Το μπικίνι που φοράει η Μαίρη Βιτινάρος:

Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν αυτό το brand για τα πιο vibrant looks του καλοκαιριού
KURT GEIGER LONDON X MATTHEW WILLIAMSON_SWIM BOTTOM

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό με ένα ώμο με floral print, ενώ ολοκλήρωσε το look της με Mini Kensington τσάντα, slides και αέρινο cover up με floral και abstract μοτίβο, δημιουργώντας μία πολύ καλοκαιρινή bohemian εμφάνιση παραλίας. Η Όλγα Ντάλλα επέλεξε επίσης να φορέσει ολόσωμο μαγιό με floral μοτίβα σε ζεστούς τόνους από τη συλλογή με μαγιό της Kurt Geiger και το συνδύασε άψογα με slides με ασορτί μοτίβο.

Καλοκαίρι, όμως, σημαίνει και κομψές εμφανίσεις στην πόλη, και αν θες να φέρεις ένα ανάλαφρο, fun και καλοκαιρινό αέρα στα city looks σου, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου σου έχει την καλύτερη πρόταση: στο σύνολό της συνδύασε Kensignton Tunic, t-bar σανδάλια και την small Southbank τσάντα Kurt Geiger δημιουργώντας το απόλυτα καλοκαιρινό σύνολο με χαρούμενο και bohemian χαρακτήρα. Η Ραφαέλα Ψαρρού, από την άλλη, ολοκλήρωσε το total black σύνολό της με μία multicolor Κensington τσάντα δείχνοντας σου τον σωστό τρόπο για να βάλεις την απαραίτητη πινελιά χρώματος στα μονοχρωματικά looks σου, ενώ η Κάτια Δέδε επέλεξε το multicolor K Stripe Wallet Kurt Geiger για να κάνει statement.

Η τουνίκ που φοράει η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου:

KURT GEIGER LONDON X MATTHEW WILLIAMSON KENSINGTON TUNIC MULT OTHER.

& η Southbank τσάντα:

KURT GEIGER LONDON X MATTHEW WILLIAMSON_SMALL SOUTHBANK TOTE

H Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την άλλη, βρέθηκε στην παραλία κάνοντας ένα κλασικό συνδυασμό στο look της: φόρεσε μαύρο tank top με denim σορτς. Είναι, όμως, το ροζ bucket hat Kurt Geiger με floral και abstract μοτίβο που κάνει πραγματικά ξεχωριστή την εμφάνισή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Kurt bucket hat

Το καπέλο που φοράει η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

KURT GEIGER LONDON X MATTHEW WILLIAMSON_PINK BUCKET HAT,

Κεντρική διάθεση: Sport And Fashion Freedom 212 00 03 710.

Βρες τη συλλογή στα Simple Caracters, kalogirou.com, duomo.gr, imatio.gr & classico.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ