Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Με το πιο εύκολο και κομψό outfit που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο

Το look της Κατερίνας Καινούργιου είναι ιδανικό για all day looks

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου | Με το πιο εύκολο και κομψό outfit που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο Instagram@katken85

Όλες τις εποχές του χρόνου επιθυμούμε να βρίσκουμε εύκολα τα σύνολα που φοράμε στην καθημερινότητα μας διατηρώντας το στιλ και την αισθητική μας σε κάθε σύνολο μας. Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας είναι λογικό και επόμενο κάποιες μέρες να μας προβληματίζει το σύνολο που θα δημιουργήσουμε κάνοντας μας να σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο και ίσως να μην μείνουμε εντελώς ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα. Ένας τρόπος για να είμαστε ready to go είναι να έχουμε οργανώσει από την προηγούμενη ημέρα, ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις περιστάσεις, το σύνολο μας.

Αναμφίβολα για τις ημέρες του γραφείου το σύνολο που θα επιλέξουμε διαθέτει ένα dress code, κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας διευκολύνει καθώς μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ευκολότερα ποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας ταιριάζουν στην περίσταση. Έμπνευση για ένα εύκολο, απλό και κομψό look μας έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει μία wide leg παντελόνα σε λαδί απόχρωση την οποία συνδύασε με μαύρο tank top. Το κομψό look της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το look της Κατερίνας Καινούργιου είναι ιδανικό για all day εμφανίσεις, επέλεξε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις στο outfit σου ενώ εάν θέλεις ένα περισσότερο άνετο αποτέλεσμα επέλεξε να φορέσεις ένα ζευγάρι κομψά sneakers, flat εσπαντρίγιες ή flat πέδιλα.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου | Με το πιο εύκολο και κομψό outfit που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο

Πάρε ιδέες για τα office looks σου


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ