Follow us

Τζιν παντελόνι το καλοκαίρι | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το stylish look που θέλουμε να αντιγράψουμε

Το επίκαιρο και stylish look που δημιούργησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα denim παντελόνι

MissBloom TEAM
Τζιν παντελόνι το καλοκαίρι | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το stylish look που θέλουμε να αντιγράψουμε Instagram@stam_tsimtsili

Το καλοκαίρι οι περισσότερες από εμάς προτιμάμε ρούχα τα οποία θα είναι ευάερα και ανάλαφρα αποκλείοντας τα κομμάτια τα οποία φορούσαμε πιθανότατα την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Κάποια κομμάτια όμως αξίζει να τα "ανασύρουμε” από την ανοιξιάτικη, στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας καθώς με αυτά μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα και stylish looks τα οποία θα έχουν κάτι το διαφορετικό από τα summer looks που προτιμάμε συνήθως. Ένα από τα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας που μπορεί να σταθεί ισάξια τόσο και στην καλοκαιρινή, είναι δίχως αμφιβολία, ένα ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι.

Πέρα από το ότι φέτος θα μπορούσαμε να πούμε πως το denim trend έχει αναδειχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή των τάσεων, δίνοντας μας έτσι, κατά κάποιο τρόπο, το "ελεύθερο” να φορέσουμε τα denim κομμάτια που επιθυμούμε χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως και ένα τζιν παντελόνι. Οι τρόποι που μπορείς να συνδυάσεις ένα denim παντελόνι είναι αδιαμφισβήτητα αρκετοί όποια εποχή και αν διανύουμε, το καλοκαίρι όμως επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε σύνολα με denim παντελόνια στα οποία ο καλοκαιρινός "αέρας” που θέλουμε να αποδώσουμε στην εμφάνιση μας να είναι ξεκάθαρος.

Μία stylish ιδέα για να φορέσουμε το denim παντελόνι μας μάς έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έδωσε το παρών στο καλοκαιρινό fashion event των πολυκαταστημάτων notos. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα denim ψηλόμεσο παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό crop top του brand Celine. Το look της ολοκλήρωσε με square toed nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και nude τσαντάκι.

Δες την εμφάνιση της

Τζιν παντελόνι το καλοκαίρι | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το stylish look που θέλουμε να αντιγράψουμε
Get the look

Top seamless, Zara

90s Straight High Jeans, H&M

Σανδάλι σταυρωτό δέρμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ