Follow us

Πώς να ντυθείς στις συναυλίες του καλοκαιριού | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το ιδανικό outfit

Η cool και sexy εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Πώς να ντυθείς στις συναυλίες του καλοκαιριού | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το ιδανικό outfit Instagram@toniasotiropoulou

Κάθε καλοκαίρι σετάρουμε στο μυαλό μας τα πιο ανάλαφρα καλοκαιρινά μας outfits και οργανώνουμε ποια από αυτά είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τι γίνεται όμως για τα special events στην πόλη όπου το outfit μας μπορεί να συμβάλλει, κι' εκεί, στη διάθεση μας; Αφού έχουμε στο μυαλό μας looks για τις ξεχωριστές περιστάσεις της εποχής, τότε οι συναυλίες του καλοκαιριού θα έπρεπε αναμφίβολα να έχουν μία θέση σε αυτή τη λίστα, στη λίστα δηλαδή με τα "πιθανά outfits ανά περίσταση”. Και ενώ μπορεί ένα denim παντελόνι με ένα tank ή crop top να είναι ανάμεσα στις top επιλογές των ''συναυλιακών'' look μας, αναμφίβολα υπάρχουν κι' άλλες επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα της περίστασης.

Μία από τις επιλογές που μπορεί να σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς είναι ένα φόρεμα ενώ αν θέλεις να δημιουργήσεις ταυτόχρονα ένα επίκαιρο look, τότε ένα lingerie dress και η εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, είναι το fashion inspo που χρειάζεσαι.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, συγκεκριμένα, έδωσε το παρών στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου Αθηνών και επέλεξε ένα slip dress που ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση. Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα lingerie dress σε midi μήκος και μαύρο χρώμα. To θηλυκό και stylish φόρεμα επέλεξε να συνδυάσει με λευκά sneakers δίνοντας μία casual και πρακτική νότα στο σύνολο της καθώς η άνεση παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο θα απολαύσουμε μία συναυλία.

Δες την εμφάνιση της

Πώς να ντυθείς στις συναυλίες του καλοκαιριού | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το ιδανικό outfit

Τα slip dresses για να δημιουργήσεις το look

Ασύμμετρο σατέν φόρεμα, Η&Μ

Midi σατινέ φόρεμα με κουμπιά, Pink Woman

Σατινέ φόρεμα strapless, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ