Follow us

Θέλεις να φορέσεις το φουλάρι σου ως top; Αυτός είναι ο αλάνθαστος τρόπος που προτιμούν οι fashionistas

Τα αγαπημένα σου φουλάρια μπορούν να ανανεώσουν το στιλ σου.

street style Splash news / Ideal Image

Όπως θα έχεις διαβάσει σε αρκετά κείμενα μόδας, το στιλ είναι άκρως προσωπικό, ο κόσμος της μόδας μάς προσφέρει αρκετές προτάσεις και εμείς χρειάζεται να επιλέξουμε ποιες από αυτές μας ταιριάζουν. Σε όλη αυτή την τόσο δημιουργική διαδικασία, χρειάζεται να επιστρατεύουμε τη φαντασία μας και να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε νέους τρόπους για να φορέσουμε κάποια από τα κομμάτια που έχουμε ήδη στη γκαρνταρόμπα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα φουλάρια, αυτό το πολυχρηστικό αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί ακόμα και ως top.

Κάνοντας ένα scroll down στα προφίλ των αγαπημένων μας fashion influencers, αναζητώντας για στιλιστική έμπνευση, παρατηρήσαμε πως αρκετές από αυτές επιλέγουν να φορούν τα φουλάρια τους ως top, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με μεγάλα φουλάρια, εμπριμέ ή μονόχρωμα. Στη συνέχεια, δημιούργησε ένα τρίγωνο με αυτά, πέρασε τα γύρω από το σώμα σου, όπως θα δεις παρακάτω και κάνε έναν κόμπο στην πλάτη.

Όσον αφορά στο styling, οι περισσότερες fashionistas αγαπούν να συνδυάζουν αυτό το τόσο ξεχωριστό top με ψηλόμεση λευκή παντελόνα, δημιουργώντας έτσι ένα άκρως καλοκαιρινό και fresh αποτέλεσμα.

Editor's Picks

Floral φουλάρι Pull & Bear

Μαντίλι σατινέ εμπριμέ Zara

Μεγάλο φουλάρι με μοτίβο H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ