Follow us

Το χρώμα - τάση που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities στις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους

Το χρώμα που θα αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Το χρώμα - τάση που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities στις εμφανίσεις τους Instagram

Οι φετινές τάσεις της σεζόν έχουν γίνει αρκετά εμφανείς όπως και ξεκάθαρες, καθώς παρατηρούμε τόσο το ότι λαμβάνουν, αρκετά από τα trends, το spotlight που τους αξίζει όσο και το ότι οι τάσεις που έχουν ξεχωρίσει έχουν bold χαρακτηριστικά, κάτι που μας κάνει να τις αναγνωρίζουμε εύκολα. Πέρα από τις επικρατούσες τάσεις όπως το denim on denim trend όπως και το trend της επιστροφής των minimal 90s κομματιών, μία ακόμη τάση που επικρατεί ηχηρά τόσο στα αγαπημένα μας fashion brands όπως και στα street style looks των αγαπημένων μας fashionistas, είναι εκείνη που θέλει τα έντονα χρώματα που δίνουν "boost” στη διάθεση και την ψυχολογία μας, να πρωταγωνιστούν ως total outfits ή ως κομμάτια – μέρη του συνόλου μας.

Ανάμεσα στα χρώματα και αποχρώσεις – τάσεις που έχουν προταθεί, οι πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες της σεζόν είναι αναμφίβολα οι αποχρώσεις του πράσινου. Το ιδιαίτερο αυτό χρώμα, που βρίσκουμε σε μεγάλη γκάμα της χρωματικής παλέτας, μπορεί να φαντάζει δύσκολο να συνδυαστεί γενικά, όμως χωρίς αμφισβήτηση κατά τους θερινούς μήνες όλα τα έντονα χρώματα συνδυάζονται πολύ πιο εύκολα όπως και ταιριάζουν περισσότερο με την εποχή βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Την τάση που θέλει τις αποχρώσεις του πράσινου να πρωταγωνιστούν στα bold dopamine dressing σύνολα μας υιοθέτησαν αρκετές Ελληνίδες celebrities προσαρμόζοντας την τάση στο στιλ και την αισθητική τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks τους για να πάρεις έμπνευση για το πώς να προσαρμόσεις την τάση στο δικό σου γούστο και γκαρνταρόμπα.












Κρουαζέ φόρεμα με βολάν, H&M

Midi φόρεμα με cut out από λινό, Zara

Μίντι εφαρμοστό φόρεμα με φαρδιές τιράντες, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ