Follow us

Το beachwear look που προτιμούν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βάσια Κωσταρά είναι ό,τι πιο ανέμελο θα βάλεις στο νησί

Το ιδανικό beachwear look για μεσημεριανό ή cocktails μετά τις βουτιές.

Το beach look που προτιμούν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βάσια Κωσταρά είναι ότι πιο ανέμελο μπορείς να βάλεις στο νησί Instagram

Όσο σημαντικά είναι τα σύνολα που προσεκτικά επιλέγουμε τόσο για τη βαλίτσα των διακοπών μας όσο και για τις day to day εμφανίσεις μας, άλλο τόσο σημαντικά είναι και τα cover ups του μαγιό μας. Τα κομμάτια από τα οποία συνθέτουμε τα beachwear looks μας είναι σημαντικά όχι μόνο για τη διάθεση μας, καθώς είναι ένα look το οποίο θέλουμε να μας αντιπροσωπεύει και να εκφράζει το στιλ μας, είναι σημαντικά και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μετά την παραλία. Είναι αρκετές οι φορές όπου μετά την παραλία προκύπτει η επιθυμία για μεσημεριανό ή για ένα απογευματινό cocktail μετά τις βουτιές, σε αυτές τις περιπτώσεις ένα stylish beachwear look μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε ή να έχουμε άλλα ρούχα μαζί μας.

Η γκάμα επιλογών που έχουμε στα κομμάτια που διαλέγουμε για την παραλία είναι αρκετά μεγάλη και ποικιλόμορφη καθώς ανάμεσα σε άλλα μπορούμε να επιλέξουμε αέρινα φορέματα, denim σορτσάκια, μονόχρωμα ή statement κιμονό όπως και αέρινα twin sets. Για ένα ανέμελο και άκρως καλοκαιρινό beachwear look εμπνευστήκαμε από τις προτιμήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βάσιας Κωσταρά.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως και η Βάσια Κωσταρά σε πρόσφατες αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μοιράστηκαν με τους followers τους, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους. Αυτό που παρατηρήσαμε και στις δυο fashionistas ήταν η επιλογή ενός γαλάζιου πουκαμίσου ως cover up του μαγιό τους. Παρά το διαφορετικό σχέδιο του μαγιό τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα λευκό bikini ενώ η Βάσια Κωσταρά ένα bikini με μοτίβο σε λευκούς και γαλάζιους τόνους, το γαλάζιο πουκάμισο ολοκλήρωσε απόλυτα κομψά και καλοκαιρινά τα beach looks τους.

Λινό πουκάμισο, H&M

Πουκάμισο 100% λινό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ