Follow us

Το girly και athletic look που προτιμά στα μαγιό της η Γαία Μερκούρη

Το stylish σχέδιο στα μαγιό που προτιμά η Γαία Μερκούρη

Το girly και athletic look που προτιμά στα μαγιό της η Γαία Μερκούρη Instagram@gaiamercurii

Κάθε καλοκαίρι η ποικιλία στα αγαπημένα μας καλοκαιρινά items αλλάζει καθώς πέρα από τα αγαπημένα διαχρονικά σχέδια και γραμμές, προστίθεται και νέα γκάμα προϊόντων που απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να υιοθετήσουν την εκάστοτε τάση της σεζόν που ταιριάζει στο στιλ και την αισθητική τους. Όπως αυτό ισχύει για τα κομμάτια των outerwear looks μας, έτσι ισχύει και για τα κομμάτια που επιλέγουμε για την παραλία όπως τα μαγιό αλλά και τα κομμάτια που αποτελούν το beachwear look μας.

Φέτος παρατηρούμε ότι τα μαγιό έχουν επηρεαστεί απόλυτα από τα trends της σεζόν καθώς βλέπουμε ολόσωμα μαγιό όπως και bikini με 3D λουλούδια, έντονα color splash χρώματα στις αποχρώσεις – τάση του καλοκαιριού όπως και ευφάνταστα και εντυπωσιακά cut out σχέδια στα one piece κομμάτια. Τα ιδιαίτερα αυτά σχέδια στα μαγιό της φετινής σεζόν φαίνεται να προτιμάει και η Γαία Μερκούρη.

Συγκεκριμένα η Γαία Μερκούρη, σε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε φορώντας δύο ξεχωριστά σχέδια μαγιό του brand MEYIA. Στην πρώτη φωτογραφία την βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα κομψό athletic bikini με one shoulder top σε μαύρη απόχρωση. Σε επόμενη εμφάνιση της επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό με cut out στην περιοχή της κοιλιάς και εμπριμέ μοτίβο σε γαλάζιους, ροζ, πορτοκαλί, μπλε και κόκκινους τόνους.

Το one piece του brand MEYIA που επέλεξε η Γαία Μερκούρη, το οποίο συνδύασε με λευκό σορτσάκι δημιουργώντας ένα ανέμελο καλοκαιρινό look, μπορείς να το βρεις και σε bikini με το χαρακτηριστικό cut out του μαγιό να βρίσκεται στο top μέρος του.

Οι εμφανίσεις της Γαίας Μερκούρη


Τα stylish μαγιό από το brand MEYIA

WAVE one-piece, MEYIA

AURA bikini, MEYIA

WAVE bikini, MEYIA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ