Follow us

Sneakers σε βραδινή έξοδο; Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προτείνει τον αλάνθαστο τρόπο για να τα φορέσεις

Το look της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Studio Panoulis

Οι fashionistas χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που αγαπούν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και δεν τα αποχωρίζονται ακόμα και στην καθημερινότητά τους. Στη δεύτερη ανήκουν εκείνες που θέτουν την άνεση ως βασικό γνώμονα για τη δημιουργία ενός look, είτε είτε πρωινό είτε βραδινό. Συνεπώς επιλέγουν να φορούν πιο συχνά flat παπούτσια, όπως τα sneakers. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο και άνετο στιλ παπουτσιών που μέχρι πριν κάποια χρόνια θεωρούνταν τα "ιδανικά παπούτσια για προπόνηση”, τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο street style και προορίζονται για διάφορες περιστάσεις. Ακόμα και για ένα βραδινό look. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η πρόσφατη εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γουές Άντερσον που ονομάζεται "Asteroid City” και πραγματοποιήθηκε στο Cine Φλοίσβος, φορώντας ένα άνετο και άκρως καλοκαιρινό look. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνδύασε ένα λευκό top με μία ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή και έντονο μπλε χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα εμπριμέ φουλάρι που πέρασε στην παντελόνα της ως top -τέλειο tip για να κάνεις ένα look πιο ξεχωριστό-, μία τσάντα ώμου, ένα τζιν μπουφάν ενώ ως παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Διαβάστε Επίσης

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου είναι η απόδειξη πως τα sneakers είναι κατάλληλα ακόμα και για μία βραδινή εμφάνιση. Την περίοδο του καλοκαιριού, συνδύασε τα με μία ψηλόμεση παντελόνα όπως αυτή την ηθοποιό, με ένα αέρινο φόρεμα ή το αγαπημένο σου σορτς. Το αποτέλεσμα θα είναι cool και πολύ φρέσκο.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Πώς θα διατηρήσεις καθαρά τα λευκά sneakers;

-1 Εάν παρατηρήσεις μικρές γρατζουνιές ή σημάδια στα λευκά σου sneakers, τα οποία δεν καθαρίζονται μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λευκό βερνίκι νυχιών για να τα καλύψεις. Τοποθέτησε ομοιόμορφα μία μικρή ποσότητα στο συγκεκριμένο σημείο και τα μικρά ακαλαίσθητα σημάδια θα εξαφανιστούν.

-2 Προσπάθησε να τα κρατήσεις μακριά από τον ήλιο. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να τα αποθηκεύεις σε κάποιο κουτί όταν δεν τα φοράς και σε καμία περίπτωση να μην τα αφήσεις σε σημείο που χτυπά ο ήλιος. Οι ακτίνες του θα κάνουν τα sneakers να χάσουν το λευκό τους χρώμα.

-3 Κάθε φορά που θα καθαρίζεις με νερό και τα αφήνεις να στεγνώσουν, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσεις απορροφητικό χαρτί στο εσωτερικό τους ώστε να διατηρηθεί το σχήμα τους αναλλοίωτο.

-4 Σημαντικός σύμμαχος σου στην καθαριότητα των λευκών sneakers είναι σίγουρα η οδοντόβουρτσα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις τοπικούς λεκέδες στα παπούτσια σου είτε με λίγο απορρυπαντικό πιάτων, με ξύδι ή ακόμα και με πολύ μικρή και αραιωμένη ποσότητα χλωρίνης.

-5 Όσο κι αν σου φαίνεται η εύκολη λύση, προσπάθησε να αποφύγεις το πλύσιμο των sneakers στο πλυντήριο. Ακόμα κι αν τα βάλεις στο πιο απλό πρόγραμμα υπάρχει πιθανότητα να χαλάσουν τελείως. Προτίμησε το τοπικό καθάρισμα και φύλαξε τα προσεκτικά στο κουτί τους. Έτσι, θα τα φοράς για χρόνια.

Get the Look

Sneakers Adidas

Sneakers Reekbok

Παπούτσια από canvas Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ