Follow us

Δούκισσα Νομικού | Πώς δημιούργησε ένα total white look ιδανικό για την πόλη

Και οι πιο stylish και κομψοί total white συνδυασμοί για τις εμφανίσεις σου στην πόλη

Δούκισσα Νομικού | Πώς δημιούργησε ένα total white look ιδανικό για την πόλη Instagram@dutchess

Το λευκό χρώμα και η καλοκαιρινή εποχή είναι απόλυτα ταυτισμένα και συνυφασμένα στο μυαλό μας τόσο για την δροσιά που μας βοηθά το λευκό χρώμα να αισθανθούμε ευκολότερα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει όσο και για την απόλυτη καλοκαιρινή αίσθηση που έχουμε όταν φοράμε λευκά σύνολα και ειδικά όταν συνδυάζεται με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

Μπορεί το λευκό χρώμα να έχει συνδυαστεί στο μυαλό μας με γραφικά σοκάκια και καλοκαιρινές διακοπές, μπορούμε όμως εύκολα να επιλέξουμε total white σύνολα και στην πόλη, δίνοντας λίγο από το island vibe που χρειαζόμαστε στο σύνολο μας. Αναμφίβολα, στο νησί, δεν θα σκεφτούμε πως να συνδυάσουμε το total white σύνολο μας, κάτι το οποίο θα κάνουμε με τις total white εμφανίσεις μας στην πόλη έτσι ώστε το styling μας να επιφέρει μία ισορροπία σε ένα έντονα summer look και τους ρυθμούς της πόλης.

Έμπνευση για ένα αρμονικό total white look στην πόλη πήραμε έμπνευση από πρόσφατη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο λευκό σορτς σε mini μήκος το οποία συνδύασε με λευκό T-shirt ενώ ολοκλήρωσε το look της με μπαλαρίνες σε κίτρινους τόνους και ζώνη σε χρυσή απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Δούκισσα Νομικού | Πώς δημιούργησε ένα total white look ιδανικό για την πόλη

Παρακάτω τα total white looks από τα οποία μπορείς να πάρεις έμπνευση για τις εμφανίσεις σου στην πόλη




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ