Follow us

Καλεσμένη σε γάμο; | Το άνετο και επίκαιρο twin set που προτείνει η Αθηνά Οικονομάκου

Πώς να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση σου

Αθηνά ΟΙκονομάκου Instagram

Κάθε καλοκαίρι οι προσκλήσεις που λαμβάνουμε για γάμους και βαφτίσεις από φίλους, γνωστούς και συναδέλφους είναι αρκετές, και τα outfits τα οποία καλούμαστε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα, κάτι το οποίο μας δημιουργεί την ανάγκη για ποικιλία looks τα οποία θα αντανακλούν την καλοκαιρινή μας διάθεση ενώ θα είναι εντός του dress code που αρμόζει στην περίσταση.

Οι επιλογές που έχουμε για να δημιουργήσουμε ένα κομψό και επίκαιρο σύνολο ως καλεσμένες είναι αρκετές, τόσο για να βρούμε ένα σύνολο το οποίο ταιριάζει στην αισθητική και το στιλ μας όσο και για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους σύνολα για την κάθε ξεχωριστή περίσταση. Μπορείς να φορέσεις ένα καλοκαιρινό κοστούμι, ένα αέρινο φόρεμα, μία wide leg παντελόνα ή ένα fancy twin set. Αυτή τη σεζόν παρατηρούμε τα αγαπημένα και πολύ βολικά twin sets να διατίθενται σε ποικιλία στα αγαπημένα μας fashion brands όπως και τις αγαπημένες μας fashionistas να το προτιμούν σε διάφορες και διαφορετικές περιστάσεις.

Μία εμφάνιση με ένα twin set που μας ενέπνευσε ήταν η πρόσφατη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου. Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη σε έναν γάμο όπου επέλεξε να φορέσει ένα twin set το οποίο αποτελούταν από maxi φούστα με cut out και crop top με μακριά μανίκια και knot tie ενώ το twin set είχε ένα ιδιαίτερο μοτίβο σε πράσινες αποχρώσεις. Το επίκαιρο και καλοκαιρινό look της ολοκλήρωσε με σανδάλια σε κίτρινη απόχρωση και κίτρινο τσαντάκι.

Δες την εμφάνιση της


Ένα twin set είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις όπως και για να δώσεις το παρών σε έναν γάμο. Είναι ιδανικό τόσο γιατί σου δίνει μία διαφορετική εναλλακτική από το αγαπημένο φόρεμα όπως και χαρίζει έναν αέρα ξεγνοιασιάς που τόσο αποζητάμε το καλοκαίρι. Όποιο χρώμα, μοτίβο, μήκος ή γραμμή επιλέξεις να έχει το twin set σου επέλεξε να το συνδυάσεις με διακριτικά κοσμήματα και statement παπούτσια ή τσάντα όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

Ντραπέ cropped μπλούζα, H&M

Ζέρσεϊ φούστα, H&M

Ρουστίκ top halter, Pull & Bear

Ρουστίκ παντελόνι παρεό, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ