Follow us

Κομψή στην παραλία | Η Βίκυ Καγιά ακολούθησε το αγαπημένο styling tip των fashion experts

Η στιλιστική πρόταση της Βίκυς Καγιά για τα beach looks μας.

MissBloom TEAM
vickykaya_ Instagram @vickykaya_

Το dress code που πρωταγωνιστεί την περίοδο του καλοκαιριού είναι δίχως αμφιβολία το "κομψή στην παραλία”. Κάθε fashion lover επικεντρώνεται στην αγορά νέων μαγιό, cover-ups, αλλά και αξεσουάρ όπως οι τσάντες θαλάσσης, τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα look που μας κάνει να αισθανόμαστε ο εαυτός μας ακόμα και πλάι στο κύμα. Εκτός από τις συλλογές των brands, πολύτιμη βοήθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας είναι τα looks που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διάσημες Ελληνίδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει σε ένα ιστιοπλοϊκό, φορώντας ένα κομψό beach look. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά έχει επιλέξει ένα λευκό στράπλες μπικίνι και το έχει συνδυάσει με ένα εξίσου λευκό twin set, γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια με minimal σχεδιασμό. Η παρουσιάστρια ακολούθησε μάλιστα το παράδειγμα των fashion experts, που προτείνουν τα twin sets ως ιδανικά cover ups για την παραλία. Ο λόγος είναι πως δημιουργούν έναν πολύ προσεγμένο αποτέλεσμα, ενώ είσαι κομψά ντυμένη ακόμα και για τη βόλτα μετά την παραλία.

Η επιλογή του λευκού επίσης είναι ιδανική. Πρόκειται για το χρώμα που είναι συνώνυμο του θερινού στιλ, το οποίο πρόκειται να αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου. Σε περίπτωση μάλιστα που αναρωτιέσαι πως θα κάνεις τα beach looks σου πιο ξεχωριστά, ένα ζευγάρι minimal σκουλαρίκια είναι σίγουρα must have. Θα προσθέσουν την απαραίτητη λάμψη στο look σου, κάνοντας το πιο ιδιαίτερο.

Το look της Βίκυς Καγιά

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ