Follow us

Αυτά είναι τα σκουλαρίκια που προτιμούν φέτος οι Ελληνίδες celebrities

Τα σκουλαρίκια που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους

Αυτά είναι τα σκουλαρίκια που προτιμούν φέτος οι Ελληνίδες celebrities Instagram

Ένας από τους λόγους που μας αρέσουν τόσο τα καλοκαιρινά σύνολα, πέρα από τις ξέγνοιαστες στιγμές στις οποίες μας συνοδεύουν, είναι η δυνατότητα τους να μας μας κάνουν να αισθανθούμε αυτή την ξεγνοιασιά και το καλοκαιρινό vibe μέσω των δροσερών υφασμάτων, των αέρινων γραμμών αλλά και των καλοκαιρινών χρωμάτων και print. Σε όλα αυτά που προαναφέραμε ταιριάζουν, όπως και αναδεικνύονται υπέροχα, τα αγαπημένα μας κοσμήματα.

Ο λαιμός και το στέρνο μας είναι ανοιχτός έτσι ώστε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας κολιέ, όπως και οι καρποί μας δεν καλύπτονται από μακριά μανίκια αναδεικνύοντας τα βραχιόλια πάνω τους ενώ τα μαζεμένα μαλλιά και το ανέμελο styling ταιριάζουν ιδανικά με τα αγαπημένα μας σκουλαρίκια. Ίσως κάθε καλοκαίρι φοράμε λίγο παραπάνω τα κοσμήματα μας, φέτος όμως παρατηρούμε τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities να δείχνουν προτίμηση στα vintage σκουλαρίκια.

Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βάσια Κωσταρά, η Κλέλια Ανδριολάτου όπως και η Παυλίνα Βουλγαράκη, επιλέγουν να αναβαθμίζουν τα σύνολα τους με statement σκουλαρίκια τα οποία έχουν ένα vintage ύφος. Τα σετάρουν τόσο με τα day to day σύνολα τους όσο και με τα beach wear αλλά και τα βραδινά looks τους δίνοντας μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα νότα στο σύνολο τους. Για το που μπορούμε να τα βρούμε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε την πληροφορία με τους ακολουθούς του λογαριασμού της στο Instagram λέγοντας πως μπορούμε να τα βρούμε σε vintage μαγαζιά, σε παζάρια και στο Μοναστηράκι.









Αυτά είναι τα σκουλαρίκια που προτιμούν φέτος οι Ελληνίδες celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ