Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου | Το διαχρονικό ολόσωμο μαγιό της είναι ιδανικό για κάθε καλοκαίρι

Το μαγιό που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου

MissBloom TEAM
Έβελυν Καζαντζόγλου | Το διαχρονικό ολόσωμο μαγιό της είναι ιδανικό για κάθε καλοκαίρι Instagram@evelynkazantzoglou

Κάθε εποχή του χρόνου βρίσκουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα κομμάτια που γνωρίζουμε ότι μας ταιριάζουν όπως και θα μπορούμε να δημιουργήσουμε σύνολα που ταιριάζουν στην αισθητική και το στιλ μας. Αναμφίβολα τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι οι επιλογές που διαλέγουμε ξανά και ξανά είτε έχουμε εμπλουτίσει τη συλλογή μας με νέα κομμάτια είτε όχι.

Όπως υπάρχουν κομμάτια κλειδιά σχεδόν σε κάθε κατηγορία ρουχισμού αλλά και στη συλλογή της κάθε εποχής, έτσι βρίσκουμε κομμάτια κλειδιά τόσο και στα υποδήματα, στα αξεσουάρ όπως και σε αυτά που απαρτίζουν τα σύνολα μας σε μια ιδιαίτερη περίσταση όπως το μαγιό μας.

Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν μαγιό που μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια time capsule wardrobe και συχνότερα τα βρίσκουμε σε minimal γραμμές όπως και σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε να πετύχουμε το διαχρονικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Όπως ένα μαύρο ή λευκό bikini τριγωνάκι θεωρείται ότι πιο κλασικό και διαχρονικό μπορεί να φορέσει μια γυναίκα στην παραλία στην κατηγορία bikini, αντίστοιχα στην κατηγορία ολόσωμο μαγιό μπορούμε να βρούμε ανάλογα all time classic κομμάτια.

Για το διαχρονικό σχέδιο και γραμμή ολόσωμου μαγιό που θέλουμε να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας, έμπνευση μας έδωσε η Έβελυν Καζαντζόγλου. Συγκεκριμένα, Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε ένα μαύρο one shoulder ολόσωμο μαγιό σε κλασσική γραμμή. Το διαχρονικό μαγιό της συνδύασε με ψάθινο καπέλο.

Δες την εμφάνιση της

Ολόσωμο Μαγιό Balconette από Ανακυκλωμένο Microfiber, Tezenis

Ολόσωμο Μαγιό με Ενίσχυση Shaping Pesaro, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ