Follow us

5 κομψοί συνδυασμοί για να αντιγράψεις στις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Πώς θα ντυθείς κομψά στις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού.

street style Splash News / Ideal Image

Χαλαρές βόλτες στην πόλη για δροσερά cocktails, συναυλίες με τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, γεύματα με φίλους. Από τη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι έχει φτάσει, η ατζέντα της καθημερινότητάς μας μοιάζει να εμπλουτίζεται με περισσότερη διασκέδαση. Κάπως έτσι, καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας ένα νέο dress code, το οποίο είναι πως θα ντυθούμε κομψά στις βραδινές εξόδους μας. Ποιος είναι ο στόχος; Να φορέσουμε κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα, δεν μας κάνει να αισθανόμαστε δυσφορία στη ζέστη και μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι να ανακαλύψουμε τα looks των αγαπημένων μας fashionistas, που προτείνουν διάφορα styling combos για night out looks.

Διαβάστε Επίσης

Τα φορέματα είναι σίγουρα μία από τις πρώτες σκέψεις που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες. Άνετα, πρακτικά και πολύ θηλυκά, τα φορέματα σε έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή σε πιο διαχρονικές επιλογές όπως το λευκό πρόκειται να αναδείξουν την πιο κομψή πλευρά σου. Τα co-ords επίσης έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δημιουργούν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μυστικό της επιτυχίας όμως στο καλοκαιρινό ντύσιμο βρίσκεται στα αξεσουάρ. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα statement κολιέ, ένα ζευγάρι party shoes ή μία mini τσάντα έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως το αποτέλεσμα, προσθέτοντας την απαραίτητη λάμψη.

Διαβάστε Επίσης

Λίγο πριν υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε συνδυασμούς που μπορείς να αντιγράψεις στις εξόδους σου.

#1 Λευκό co-ord και χρυσά αξεσουάρ

#2 Λευκό top και mini φούστα

#3 Μαύρο maxi φόρεμα και σανδάλια

#4 Lingerie dress και ψηλοτάκουνα πέδιλα

#5 Φόρεμα σε έντονο χρώμα και mules

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ