Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει το ιδανικό set για να είμαστε άνετες και δροσερές μέσα στο σπίτι

Γιατί και τα κομμάτια που φοράμε στο σπίτι έχουν μεγάλη σημασία

Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει τα ιδανικά κομμάτια για να είμαστε άνετες και δροσερές μέσα στο σπίτι Instagram@toniasotiropoulou

Είναι πολύ πιθανό να πίστευες κι' εσύ ότι μόνο τα ρούχα που επιλέγουμε στις εμφανίσεις μας εκτός σπιτιού έχουν σημασία, η αλήθεια όμως είναι ότι ακόμα και εάν ντυνόμαστε ενώ δεν πρόκειται να μας δει κάποιος, το πώς αισθανόμαστε εμείς είναι αυτό που έχει πραγματικά σημασία, ακόμη και εάν είμαστε μόνες. Και ενώ τον χειμώνα επιλέγουμε να φοράμε τα πιο ζεστά και cozy κομμάτια για να μας κρατούν ζεστές, το καλοκαίρι επιθυμούμε αέρινες γραμμές και ανάλαφρα υφάσματα έτσι ώστε να παραμένουμε άνετες και δροσερές, στο πιο άνετο μέρος στον κόσμο, το σπίτι μας.

Τα συνηθέστερα που φοράμε όταν είμαστε στο σπίτι είναι κάποιο σορτς με ένα T-shirt, ένα ανάλαφρο πουκάμισο ή ένα oversized μπλουζάκι. Εάν όμως δοκιμάσεις να φορέσεις ένα twin set θα αντιληφθείς αμέσως τη διαφορά στη διάθεση σου όπως και στη χαλάρωση σου μέσα στο σπίτι, λόγω του προσεγμένου συνόλου που διάλεξες για να μείνεις μέσα.

Τα ιδανικά set για να είμαστε άνετες και καλοκαιρινές μέσα στο σπίτι επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου μας προτείνει δύο set διαφορετικού χρώματος από το brand Intimissimi, και τα δύο κατασκευασμένα από λινό ύφασμα. Το πρώτο linen set που προτείνει η Τόνια Σωτηροπούλου είναι σε nude απόχρωση και το δεύτερο σε σκούρα μπλε ενώ αποτελείται από top με straps και λινό παντελόνι.

Στη συλλογή της Intimissimi όπου θα βρεις το λινό set που προτίμησε η Τόνια Σωτηροπούλου, θα βρεις επίσης και σορτς της ίδιας σειράς επίσης σε nude και σκούρα μπλε απόχρωση, για ακόμη περισσότερη άνεση.

Τοπ από Λινό Yacht Night, Intimissimi

Παντελόνι από Λινό Yacht Night, Intimissimi

Τοπ από Λινό Yacht Night, Intimissimi

Παντελόνι από Λινό Yacht Night, Intimissimi

Σορτς από Λινό Yacht Night, Intimissimi

Σορτς από Λινό Yacht Night, Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ