Follow us

Η τάση που ακολουθούν οι Ελληνίδες celebrities στα party looks τους

Το styling combo που προτιμούν στις party εμφανίσεις τους

Η τάση που ακολουθούν οι Ελληνίδες celebrities στα party looks τους Instagram

Το καλοκαίρι το σηματοδοτούν πολλά πράγματα όπως και διαφορετικές περιστάσεις, όπου το κοινό στις περισσότερες περιστάσεις είναι ότι καλούμαστε να αφήσουμε το σπίτι μας και να βγούμε να απολαύσουμε την εποχή. Βόλτες στην πόλη ή στο νησί, cocktails με συναδέλφους ή φίλους αλλά και parties και fancy dinners, είναι κάποιες από αυτές. Σε όλες αυτές τις περιστάσεις επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα σύνολα τόσο για να αισθανόμαστε εμείς όμορφα όσο και γιατί εάν αισθανόμαστε όμορφα θα περάσουμε και καλύτερα.

Στις βραδινές μας εμφανίσεις και συγκεκριμένα στα parties του καλοκαιριού όπου πρόκειται να δώσουμε το παρών, θέλουμε το ντύσιμο μας να ξεχωρίζει όπως και να μας βάζει ευκολότερα στο party mood που θέλουμε. Αναμφίβολα τα κομμάτια που θα επιλέξουμε θέλουμε να μας χαρίζουν για αρχή άνεση όπως και να ταιριάζουν με το στιλ μας. Υπάρχουν όμως styling combos που αν τα ακολουθήσουμε μπορούν να μας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την τάση του glam φαίνεται να προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities για τα σύνολα που επιλέγουν να φορέσουν στα party του καλοκαιριού, ενώ η κάθε μία διάλεξε να το προσαρμόσει στο προσωπικό της στιλ και την περίσταση. Πούλιες, στρας, κρύσταλλα Swarowski, ή sparkling υφάσματα, όλα αυτά έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στιλιστικούς party πόντους στο look σου κάνοντας σε να ξεχωρίζεις.

Επέλεξε να φορέσεις μία φούστα, ένα top ή ένα σορτς με glam στοιχεία για να το εντάξεις ήπια στην βραδινή σου εμφάνιση ή ένα φόρεμα για ένα fashion statement αποτέλεσμα.

Η τάση που ακολουθούν οι Ελληνίδες celebrities στα party looks τους




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ