Follow us

Τα 8 παπούτσια με τα οποία θα περάσεις όλο το καλοκαίρι

Αυτά τα στιλ παπουτσιών συνδυάζουν άνεση και μοντέρνα κομψότητα.

Τα 8 παπούτσια με τα οποία θα περάσεις όλο το καλοκαίρι Splash News / Ideal Images

Τα παπούτσια του καλοκαιριού έχουν δυο βασικούς σκοπούς να εξυπηρετήσουν: την άνεση και την ευελιξία αλλά και το στιλ. Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε παπούτσια με τα οποία να μπορούμε να ανταποκριθούμε στη ζέστη, αλλά και στις περιστάσεις που μοιράζονται ανάμεσα στις μέρες μας στην πόλη και τις διακοπές. Από κομψά σανδάλια και εσπαντρίγιες μέχρι παπούτσια που θυμίζουν σαγιονάρες, τα καλοκαιρινά υποδήματα κατέχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα - και την καρδιά μας.

Αν, ωστόσο, κάπου πρέπει να συγκεντρώσουμε εκείνα τα συγκεκριμένα ζευγάρια τα οποία συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά της άνεσης και του στιλ με την επικαιρότητα των τάσεων, τότε θα λέγαμε ότι τα παρακάτω 8 ζευγάρια παπούτσια είναι αυτά με τα οποία μπορείτε να περάστε όλο το καλοκαίρι:

1- Fisherman style
Τα "fisherman sandals", ή αλλιώς τα "σανδάλια του ψαρά", γνωρίζουν δημοφιλία στις φετινές τάσεις χάρη εν μέρει και στην καλοκαιρινή συλλογή της Prada. Εδώ θα βρείτε τα πιο trendy σανδάλια του καλοκαιριού, που υιοθετούν το στιλ "fisherman" σε crochet εκδοχή.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ