Follow us

Γάμος σε νησί | Τα looks που θα σε αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη καλεσμένη

Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο που θα γίνει σε νησί, αυτά είναι τα styling tips που χρειάζεται να γνωρίζεις.

street style Splash News / Ideal Image

Καλοκαίρι σημαίνει δροσερά cocktails στις ταράτσες της πόλης, βόλτες σε σοκάκια νησιών, αλλά και βουτιές σε καταγάλανα και κυρίως δροσερά νερά κάποιας παραλίας. Καλοκαίρι σημαίνει επίσης προσκλήσεις για επίσημα καλέσματα όπως ο γάμος. Κάποια ζευγάρι μάλιστα επιλέγουν να διοργανώσουν αυτή την τόσο σημαντική ημέρα σε κάποιο νησί. Κάπως έτσι, εμείς ως καλεσμένες και κυρίως ως fashionistas χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε μία νέα πρόκληση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα κομψό look.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο θέμα που αφορούσε τον πολιτικό γάμο, είναι χρήσιμο να γνωρίζεις που θα γίνει ακριβώς ο γάμος. Εάν δηλαδή το ζευγάρι έχει επιλέξει να παντρευτεί στην παραλία ή εάν το πάρτι αργότερα γίνει σε κάποιο beach bar, προτείνουμε να φορέσεις ένα αέρινο φόρεμα και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι σανδάλια. Κάπως έτσι, θα νιώθεις άνετα στη διάρκεια της τελετής αλλά και του πάρτι αργότερα, ενώ θα περπατάς -και θα χορεύεις- χωρίς να σε απασχολεί η άμμος σε συνδυασμό με τα τακούνια.

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα, ένα twin set είτε σε μονοχρωμία είτε σε κάποιο εντυπωσιακό μοτίβο είναι επίσης μία πολύ καλή εναλλακτική επιλογή. Οι ολόσωμες φόρμες επίσης είναι μία εξίσου άνετη πρόταση. Η βασική στιλιστική συμβουλή που αξίζει να γνωρίζεις είναι πως ο γάμος σε νησί χαρακτηρίζεται από ένα coolness. Συνεπώς, ο στόχος είναι να ντυθείς προσεγμένα, ωστόσο να φορέσεις ρούχα και κυρίως παπούτσια που είναι άνετα.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ