Follow us

Μαρία Ολυμπία | Με το φόρεμα - τάση που θέλουμε να φοράμε κάθε καλοκαίρι στις διακοπές

Το φόρεμα που βλέπουμε να φοράει κάθε ενημερωμένη fashionista

Μαρία Ολυμπία | Με το φόρεμα - τάση που θέλουμε να φοράμε κάθε καλοκαίρι στις διακοπές Splash News / Ideal Images

Όπως τον χειμώνα οποιοδήποτε fashion item σε μαύρο χρώμα είναι στις top επιλογές μας για τις εμφανίσεις μας, έτσι αντίστοιχα, το καλοκαίρι, οποιοδήποτε λευκό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, σηματοδοτεί την ανέμελη και καλοκαιρινή μας διάθεση, γι' αυτό και το λευκό χρώμα είναι απόλυτα ταυτισμένο με τη θερινή περίοδο. Το λευκό χρώμα ταιριάζει απόλυτα με την ανεβασμένη ψυχολογία μας, μας κρατάει δροσερές ενώ είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να φορέσεις για να κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

Διαβάστε Επίσης

Και ενώ κάθε καλοκαίρι το διαχρονικό λευκό είναι ο πρωταγωνιστής της χρωματικής παλέτας των looks μας, φέτος παρατηρούμε να πρωταγωνιστεί σε δημιουργίες ρομαντικού διάτρητου κεντήματος, ή αλλιώς broderie anglaise.

Το κέντημα broderie anglaise πρωτοεμφανίστηκε τον 16ο αιώνα στην ανατολική Ευρώπη ενώ καθιερώθηκε ως βρετανική κληρονομιά, λόγω της δημοτικότητας του στη Βρετανία τον 19ο αιώνα. Το broderie anglaise χαρακτηρίζεται από κεντητά μοτίβα που συχνά απεικονίζουν λουλούδια, φύλλα ή μικρά μοτίβα σε οβάλ ή στρογγυλά σχέδια ενώ πλέον το κεντητό αυτό ύφασμα συχνά χαρακτηρίζεται ως "παρόμοιο με δαντέλα, αλλά καλύτερο” καθώς είναι ευκολότερο να συνδυαστεί όλες τις ώρες της ημέρας, με το σωστό styling, χαρίζοντας μία ρομαντική αίσθηση κομψότητας σε κάθε σύνολο.

Το ρομαντικό αυτό ύφασμα που πρωταγωνιστεί στις πιο stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις στα street style looks των fashionistas, επέλεξε να φορέσει και η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Συγκεκριμένα η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα maxi off shoulder φόρεμα σε λευκό χρώμα με broderie anglaise κέντημα. Το look της ολοκλήρωσε με handbag του οίκου Dior, μαύρη ζώνη και μαύρες μπαλαρίνες.

Δες την εμφάνιση της


Μαρία Ολυμπία

Midi φόρεμα με διάτρητα κεντήματα, Zara

Φόρεμα με τρυπητό κέντημα, H&M

Maxi φόρεμα με διάτρητα σχέδια, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ